Glassrekkverk og vindskjerming

Ingen hus er helt like, og vi har et stort utvalg av rekkverk med variert design og forskjellige farger slik at du kan velge rekkverket som passer for deg og ditt budsjett.

Alle våre glassrekkverk produseres som skreddersøm, og vi bygger utforming og design på erfaringen vi har opparbeidet etter flere tiår med levering og montering av glassrekkverk.

Juliet – helglassrekkverk

Juliet er et helglassrekkverk som kan boltefestes eller med sokkelprofil i aluminium. Rekkverket kan frontmonteres eller toppmonteres. Bolter og sokkelprofil kan leveres pulverlakkert i et stort antall farger. Godkjent sikkerhetsglass. Flere forskjellige håndløpere for avstivning og beskyttelse av øvre glasskant. Rekkverkshøyde opp til 1200mm godkjent til alle høyder og bygningskategorier.

Glassrekkverk i aluminium

Glassrekkverk med profiler i pulverlakkert aluminium er tilnærmet vedlikeholdsfritt og meget motstandsdyktig mot korrosjon. Vi lagerfører rekkverkene i lysegrå, svart, hvit og antrasittgrått. Glassrekkverkene kan lakkeres i alle RAL- farger etter bestilling. Du kan velge mellom et stort utvalg glass, det være seg farget, frostet eller selvrensende. Rekkverkene kan også tilpasses trapper og skrått terreng. De kan leveres i høyder opp til 1 200 mm og er godkjent for alle høyder og bygningskategorier.

Rustfrie og syrefaste rekkverk

Vi leverer rustfrie rekkverk i børstet syrefast stål til enten inne- eller utebruk. Dette er rekkverk som passer de aller fleste hjem og kan, som alle våre rekkverk, tilpasses de fleste løsninger. Glasset i disse rekkverkene blir montert i klemfester og leveres i utførelse for toppmontering og frontmontering.

Rekkverkene kan leveres i alle RAL-farger og med herdet, laminert glass med høyglanspolerte kanter.

Vindavskjerming

Vindavskjerming i glass leveres som fastmonterte glass eller hev/senk-løsning. Vi leverer vindavskjerming i helglass uten omramming eller med omramming i aluminiumsprofiler eller treverk. Våre hev/senk-løsninger leveres kun med omrammingsprofiler i pulverlakkert aluminium.

Vi kan levere vindavskjerming godkjent som rekkverk i alle aktuelle høyder og størrelser for montasje direkte på terrassen, eller på eksisterende rekkverk.

Finn en glass-spesialist

Våre ekstra flinke spesialister på glass finner du i Alta, Haugesund, Kirkenes, Odda, Stord og Ølen. Ta kontakt så hjelper de deg med å finne en god løsning - også hvis du bor et stykke unna.

Hvis du er ute etter andre av våre avdelinger - Finn din nærmeste avdeling.
Norske Låsesmeder
Mesterbrev
nkom
startbank
startbank
startbank
Sentral godkjenning