Lærling i Låsesmedfaget

Avdeling Nordfjordeid 

Ønsker du å ta fagutdanning i et solid selskap?

Til vår avdeling på Nordfjordeid søker vi

Lærling i Låsesmedfaget  

 

Låssenteret er godkjent opplæringsbedrift, mesterbedrift og FG godkjent bedrift med medlemskap i Foreningen Norske Låsesmeder.

Som Lærling vil du følge læreplan 2+2 med to-års lærekontrakt og jobbe sammen med våre erfarne montører med lås og beslag, spennende og teknologibaserte løsninger, og man vil ta del i et fagområde der moderne løsninger og nytenking innen elektronikk også har høy prioritet.

Du er vår representant utad og ansvarlig for å utføre dine oppgaver på en effektiv og nøyaktig måte. Orden og god fremtreden, samt plettfri vandel er en selvfølge. Lærling vil rapportere til sin fagansvarlige i avdelingen.

Vi tilbyr:

Et godt arbeidsmiljø med kompetente kollegaer med engasjement og yrkesstolthet. Arbeidssted er Nordfjordeid og omegn og tiltredelse ønskes snarest mulig.

Som lærling vil du ta del i og få kunnskap om montering og service av:

  • Mekanisk lås, låssystemer, beslag og andre sikkerhetsprodukter.
  • Automatiske sikkerhetsanlegg som dørautomatikk, elektromekanisk lås, adgangskontroll.
  • Elektromekaniske produkter.

Etter to års fullført læretid avlegges svenneprøve.

Motivasjon, læringsvilje og interesse kan veie opp for manglende formell kompetanse.

Ønskelig bakgrunn for ordinært læreløp for låsesmedfaget er godkjent Vg1 og Vg2 med godkjent fagkombinasjon (elektrofag/ automatisering), men andre fagkombinasjoner og/ eller håndverkerbakgrunn kan også være mulig.

Plettfri vandel; uttømmende politiattest må leveres før ansettelse, og førerkort klasse B er et krav.

For å lykkes som lærling mener vi det er viktig at:

Du er praktisk anlagt, viser interesse og engasjement for de ulike oppgavene du får tildelt, er ansvarsbevisst og overholder tidsfrister i både den praktiske og teoretiske delen av læreløpet. Du er tillitsskapende og bevisst på å bidra til et godt arbeidsmiljø sammen med dine kollegaer.

Stilling: Lærling 
Arbeidstid: Heltid
Sted: Nordfjordeid

Søknader behandles fortløpende

Henvendelser bes rettes til avdelingsleder Geir Aardalsbakke, Låssenteret Nordfjordeid. Søknad og CV kan sendes per epost.

Telefon: 908 71 216
E-post: geir.aardalsbakke@lassenteret.no