Om oss

Om Låssenteret AS

Et ledende sikkerhetssenter

1970 - Etablert

Låssenteret AS har sitt utspring fra selskapet Arve Karlsen AS, som siden etableringen i 1970 har vokst til å bli en sentral og ledende aktør i Aust-Agder.

2016 - Navneendring og ny avdeling

I 2016 etablerte selskapet en avdeling i Oslo og selskapet endret navn og profil til Låssenteret AS.

Våren 2017 – Ny eier overtar stafettpinnen etter Arve Karlsen

I mai 2017 overtar et selskap eid av Raa Invest AS (Ståle Raa) samtlige aksjer i Låssenteret AS av Arve Karlsen. Dette er Ståle Raa sitt comeback i bransjen etter at han i 2013 solgte selskapet Safeguard Group med datterselskapene Låsservice og Hydrea til Assa Abloy. Etter at karantenetiden var over ønsket Raa seg tilbake i bransjen og inngikk en avtale med Arve Karlsen om kjøp av aksjene i Låssenteret AS. Intensjonen var å bygge videre på den solide bedriften Arve Karlsen i en årrekke hadde bygget opp. Arve Karlsen trådte ut som eier, men forblir aktiv i selskapets daglige drift ved avdelingen i Arendal.

Juni 2017

Låssenteret AS overtar samtlige aksjer i Låssenteret Montasje AS, med avdelinger i Bergen og Stavanger. Selskapene fusjonerte i løpet av våren og det fusjonerte selskapet får navnet Låssenteret AS. Låssenteret AS får avdelinger i Bergen, Stavanger, Arendal og Oslo og er etter fusjonen et av de største frittstående Trio Ving sikkerhetssentrene i Norge.

September 2017

Selskapet er en ledende aktør innen adgangskontroll, sikkerhet, lås og beslag til både privat, prosjekt og servicemarkedet. Hovedkontoret er i Bergen. Selskapet har bygget videre på den solide bedriften Arve Karlsen i en årrekke har bygget opp fra Stoa i Arendal og betjener nå kunder langs kysten fra Bergen til Oslo. Selskapet har over 40 ansatte og en god ordrereserve bestående av både prosjekter og rammeavtaler til bedrifter og offentlig sektor.

Høsten 2017

Låssenteret AS har sikret seg en rett på kjøp av samtlige aksjer i selskapet Norsk Låsservice og Mørebeslag AS, som har avdelinger i Molde, Kristiansund, Ålesund, Ulsteinvik og Volda. Dette selskapet vil i løpet av kort tid endre navn til Låssenteret Norge AS og profilere seg utad under navnet Låssenteret. I løpet av kort tid vil selskapet blir fusjonert inn i Låssenteret AS. Låssenteret AS vil etter fusjonen være det største frittstående TrioVing sikkerhetssenteret i Norge med over 80 godt kvalifiserte fagfolk. Selskapet har som ambisjon å vokse videre, både gjennom organisk vekst og oppkjøp, og har som mål å være ledende innen bransjen gjennom de beste fagfolkene og de mest fornøyde kundene.

Oktober 2017

I oktober 2017 ble oppkjøpet av Bergen Låsservice AS fullført. Selskapet ble fusjonert med Låssenteret AS samme året.

Bergen Låsservice er en totalleverandør av lås, beslag og adgangskontroll og har siden oppstarten i 1994 vært et TrioVing sikkerhetssenter. Selskapet  er en godt etablert aktør i Hordaland med 19 ansatte og en omsetning på over 35 millioner kroner i 2017. Bergen Låsservice er et velrenommert, solid og godt drevet selskap med særdeles dyktige ansatte og har i alle år vært veldrevet, innovativt og fremstått som en god representant for låssmedfaget. Sammen med Låssenteret avdeling sør (Søreide) blir Låssenteret den ledende aktøren i Bergen og omegn.

Låssenteret er medlem i Norsk Låsesmedforening og oppfyller alle kvalifikasjoner for mesterbrev. Vi er også autorisert TrioVing sikkerhetssenter, og kan tilby konsulentbistand, levering og montering av utstyr for offentlige bygg, bedrifter og boliger.

Norske Låsesmeder
Mesterbrev
Trioving Sikkerhetsseter
nkom
startbank