IT-medarbeider

 

Til vår IT-avdeling søker vi etter en dyktig og engasjert kollega

IT-medarbeider

Som IT-medarbeider hos oss vil du bidra til drift av IT-systemer og supportere våre ansatte. Du kan hjelpe og bety en forskjell for dine medarbeidere; om det er hjelp til innlogging på terminaler, timeføring, vareregistrering, strekkoder eller databaser som har låst seg.

Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være å besvare henvendelser over telefon og e-post, registrere og behandle saker i vårt sakssystem, bestilling og oppsett av datautstyr og vedlikehold av opplysninger og registre.
Som IT-medarbeider vil du også jobbe med implementering, utvikling og oppfølging av ulike rutiner og systemer, og ha ansvar for bruk og vedlikehold av IT-utstyr, datasystemer, nettverk og telekommunikasjon.

IT-avdelingen består av et team med tett samarbeid, godt arbeidsmiljø og høy kompetanse både innen IT og sikkerhetsfaget. Låssenteret er en godkjent opplæringsbedrift, mesterbedrift og FG godkjent bedrift med medlemskap i Foreningen Norske Låsesmeder. Vi tilbyr varierte arbeidsoppgaver, utfordringer, godt arbeidsmiljø og utviklingsmuligheter. IT-medarbeider rapporterer til IT-direktør, og har arbeidssted i Stavanger.

Følgende kvalifikasjoner er ønskelige:

  • Gode generelle IT-kunnskaper; minimum i Windows-miljø
  • God læreevne og -vilje
  • Nysgjerrig og interessert i teknologi
  • Har du erfaring fra låsesmedfaget og/eller med programvaren Uni Micro vil det være en fordel
  • Du må beherske flytende norsk skriftlig og muntlig
  • Plettfri vandel med uttømmende politiattest er et krav

For å lykkes i stillingen mener vi det er viktig at: Du arbeider selvstendig, er kreativ og løsningsorientert, og generelt har stor arbeidskapasitet. Du er tillitsskapende og bevisst på å bidra til et godt arbeidsmiljø. Har et stort engasjement for jobben din, er presis og ansvarsbevisst, og har klare krav til egen kvalitet. Du bidrar til at bedriften oppnår sine målsetninger og yter topp service overfor både kunder, samarbeidspartnere og kollegaer.

Stilling: IT-medarbeider 
Arbeidstid: Heltid

Søknader behandles fortløpende

Henvendelser bes rettes til Bård I. Skjæveland, IT-direktør. Søknad og CV kan sendes per epost.

Telefon: 95911257
E-post: bard@lassenteret.no