L-key

Åpne døren med mobilen
– ingen nøkler på avveie

Samle nøkler, kort, brikker og koder i én app med L-key og spar tid på administrasjon og oppfølging. Perfekt for borettslag eller næringsbygg med mange adgangspunkt og brukere.

Bestill L-key

Behold fysiske nøkler – appen fungerer i tillegg

L-key er en digital nøkkelknippe der du kan samle alle nøklene dine i én app. I appen får brukeren enkelt oversikt over sine nøkler og tilganger, og i det nettbaserte administrasjonspanelet kan du enkelt administrere tilganger og brukere slik at du til en hver tid vet hvem som har tilgang til hva.

4- Door details

Spar tid

Du slipper å være fysisk til stede for å overlevere nøkler eller slippe inn andre som trenger tilgang. I stedet kan du dele en tidsbegrenset digital nøkkel, slik at brukeren kan låse seg inn selv.

Økt trygghet

Sikkerheten ved bruk av digitale nøkler er betydelig bedre kontra tradisjonelle nøkler. Digitale nøkler kan ikke mistes eller kopieres av andre. Du kan også velge å dele nøkler med andre, og tidsbegrense bruk om ønskelig.

Spar kostnader

Med L-key reduserer du mekanisk slitasje på fellesdører og behøver færre systemnøkler. Du sparer også kostnader knyttet til erstatting av tapte eller slitte nøkler.

Effektiviser arbeidet

Vi vet at du har andre ting du vil bruke tiden din på enn å administrere fysiske nøkler. Å holde styr på alle nøklene som er i omløp kan være tidkrevende og stressende. I det nettbaserte dashbordet får du full oversikt og full kontroll.

Samle nøkler, kort, brikker og koder i én app

Del nøkler med familie, venner og rørleggeren

Åpne dører
med et tastetrykk

Åpne med mobilen – ingen nøkler på avveie.

100.000 + 
brukere allerede!

Spørsmål og svar

Hvordan fungerer det?

L-key gjør det mulig for beboere og leietakere å bruke mobiltelefon for å åpne hovedinngangsdøren, samt dele nøkler med familien, venner og andre. Digitale nøkler er personlig, tidsbegrenset (om ønskelig), lett å dele og lett å slette.

Hvorfor bør jeg ha digitale nøkler?

Den digitale nøkkelen har en rekke fordeler. Til daglig er det mange som trenger nøkkel til oppgangen. Hjemmetjenesten, avisbudet, vaktmesteren og andre du stoler på. Istedenfor å dele ut nøkkelkopier til alle som skal inn, kan en digital dørlås åpnes med en app fra mobiltelefonen. Digitale nøkler er personlige, lette å dele og lette å slette. Beboere og leietakere trenger ikke lenger bruke tid og penger på nøkler som er mistet, og du får bedre oversikt og slipper arbeid med bestilling av nye nøkler. Digitale nøkler forenkler hverdagen for både beboere, leietakere og deg gjennom enklere nøkkelhåndtering og låseadministrasjon.

Kan jeg fortsatt bruke vanlige nøkler?

Ja. De som ønsker å bruke fysiske nøkler kan fortsatt gjøre det.

Kan styret se hvem som har delt ut nøkler?

Ja, dersom du sitter i styret i et borettslag kan du se oversikt over hvor mange personer en boligeier har delt nøkler med i det nettbaserte dashbordet.

Er det trygt?

Sikkerhet med digitale nøkler er betydelig bedre enn fysiske. Digitale nøkler kan ikke mistes eller kopieres av andre som ikke skal ha kopi. Eieren av nøkkelen kan velge å dele nøkler med andre, og tidsbegrense bruken om ønskelig. Eieren kan også velge om å få et varsel når delte nøkler er eller blir brukt av andre (f.eks. vaskehjelp).

«Jeg har delt mobilnøkler til barnebarn og datteren min. Datteren min kan dele nøkler til hjemmesykepleien hvis jeg har et uhell.»

– Beboer, Pleietrengede

Finn din nærmeste avdeling

Ta kontakt med din nærmeste avdeling og spør oss om L-key, så hjelper vi deg.