Nøkkeltube

Varenummer: MS200140

En nøkkeltube er en praktisk, innfellbar nøkkelsafe der nøklene blir oppbevart inne i en tube i veggen. Nøkkeltuben kan leveres med valgfri låssylinder. Nøkkelrøret i tuben inneholder en skuffe for oppbevaring av nøkler i rustfritt materiale som sikrer lang holdbarhet uten behov for vedlikehold. For ekstra sikkerhet kan nøkkeltuben også knyttes til alarmsentral ved å benytte magnetkontakt som gir signal dersom uvedkommende prøver å trenge seg inn.

Nøkkeltuben har en diameter på kun 64mm og glir dermed pent inn i de fleste fasader. Nøkkeltuben kan også leveres med ønsket gravering i front.

Nøkkeltuben er trekktestet inntil 2,7 tonn og tilfredsstiller strenge krav fra Forsikringsselskapenes Godkjenningsnemd (FG). I tillegg er nøkkeltuben testet hos Skafor i Danmark og er godkjent i høyeste klasse (Rød 5-6) både med og uten alarmtilkobling.

Det skal godt gjøres å finne et tryggere sted å oppbevare nøklene dine!

Passer for:

  • Offentlige bygg
  • Energiselskaper
  • Brannvarslingsinstallatører

«ProSec Stavanger AS har helt siden oppstarten i 2003 brukt Låssenteret sine nøkkelsafer. Hovedsakelig benytter vi nøkkeltuben; en monteringsvennlig safe til fornuftig pris. Gode produkter, løsningsorienterte fagfolk og ypperlig service gjør at vi er meget fornøyde med Låssenteret som samarbeidspartner og leverandør.»

Øyvind Holgersen, daglig Leder
ProSec Stavanger AS

Lurer du på om en nøkkeltube passer for deg?

Fortell oss litt om behovene dine, så kommer vi tilbake til deg og hjelper deg med å finne en løsning som passer deg.

Norske Låsesmeder
Mesterbrev
nkom
startbank
startbank
startbank
Sentral godkjenning