Tekniker i Tromsø

 

Vi ønsker oss en flink håndverker til vår avdeling i Tromsø 

Stillingen byr på utfordrende og varierte arbeidsoppgaver med montasje og service av ulike sikkerhetsløsninger. I hovedsak vil du jobbe med våre faste kunder, der mange av kundene er landsdekkende, og vi kan by på reiseoppdrag om det er ønskelig. Du har praktisk håndverkerbakgrunn og vil jobbe med montering av ulike løsninger innen hele vårt fagfelt som inkluderer lås og beslag, mekaniske låssystemer og automatiske sikkerhetsanlegg.

Denne stillingen byr på store muligheter for å utvikle seg og avansement til prosjektleder er naturlig på sikt.

Du er vår representant utad og ansvarlig for å utføre dine oppdrag på en effektiv og nøyaktig måte. Orden og god fremtreden, samt plettfri vandel er en selvfølge.

Vi tilbyr:

Godt arbeidsmiljø og kompetente kollegaer med engasjement og yrkesstolthet. Konkurransedyktige betingelser og relevant arbeidsutstyr. Arbeidssted er Tromsø og omegn og reiseaktivitet må påregnes. Tiltredelse ønskes snarest mulig.

Viktigste arbeidsoppgaver vil være montering og service av:

  • Automatiske sikkerhetsanlegg som dørautomatikk, elektromekanisk lås og adgangskontroll,
  • Elektromekaniske produkter.
  • Mekanisk lås, låssystemer, beslag og andre sikkerhetsprodukter.

Motivasjon, læringsvilje og interesse kan veie opp for manglende formell kompetanse.

Følgende kvalifikasjoner er ønskelige men ikke avgjørende

  • Erfaring med montering av løsninger og produkter innen adgangskontroll, automatikk, elektroniske og mekaniske låssystemer.
  • Erfaring med automasjon og/ eller svakstrøm.
  • Relevant fagbrev/ svennebrev slik som låsesmed, telekommunikasjon, automasjon, dataelektroniker, elektriker vil være en fordel.
  • Annen relevant håndverkerbakgrunn.

Plettfri vandel; uttømmende politiattest må leveres før ansettelse, og førerkort klasse B er et krav.

For å lykkes i stillingen mener vi det er viktig at: Du er praktisk anlagt og kan arbeide selvstendig, er kreativ og løsningsorientert. Du har interesse og engasjement for jobben din, er ansvarsbevisst og har klare krav til egen kvalitet. Du er tillitsskapende og bevisst på å bidra til et godt arbeidsmiljø sammen med dine kollegaer. Du er fleksibel i forhold til forefallende arbeidsoppgaver og overholder tidsfrister. Du bidrar til at bedriften oppnår sine målsetninger, både kvantitative og kvalitative, og liker å yte topp service, overfor våre kunder og samarbeidspartnere, så vel som egne kollegaer.

Stilling: Tekniker
Arbeidstid: Heltid

Avdeling: Tromsø

Søknader behandles fortløpende. 

Henvendelser bes rettes til avdelingsleder Kay Harald Stensland, Låssenteret avd. Tromsø. Søknad og CV kan sendes per epost.

Telefon: 907 77 028
E-post: kay.stensland@lassenteret.no