Postkasseanlegg

Id-tyverier blir dessverre mer og mer vanlig. Pass og kredittkort forsvinner i postgangen og ofte fra offerets egen postkasse. Med dette kommer personlig og sensitiv informasjon på avveie og konsekvensene for dem det gjelder er ofte store og langvarige. Åpne postkasser er blitt en sikkerhetsrisiko og derfor har vi fokus på å levere og montere solide og trygge postkasseanlegg for både private og næringer.

postkasseanlegg

Postkasser

Postkasseanlegg er flere postkasser satt sammen i et system der man kan ha ulike fasonger og løsninger for å tilpasse forskjellige behov – man kan, for eksempel, integrere postkasseanlegget mot et nøkkelsystem eller et system for adgangskontroll.

Krav til utforming

Posten har definert en rekke krav til postkasseanlegg når det gjelder størrelse, funksjonalitet, merking og montering. Posten er opptatt av at det skal være enkelt for postbudet å få levert post i postkassen og for mottaker å hente posten. Vårt fokus er at postkasseanlegget skal være sikkert for mottakeren.

Innendørs postkasseanlegg

Enten du har behov for et solid postkasseanlegg montert direkte på vegg eller en sømløs løsning bygd inn i vegg eller lignende – vi leverer og monterer postkasseanlegg tilpasset dine behov.

Utendørs postkasseanlegg

Låssenteret leverer selvsagt også postkasser myntet på utendørs bruk med en mer robust utførelse som tåler de norske forhold.

Spør oss!

Spør oss om de beste løsningene! Vi hjelper deg med å finne frem til det postkasseanlegget som møter dine behov.

Finn din nærmeste avdeling

Ta kontakt med din nærmeste avdeling og spør oss om postkasseanlegg, så hjelper vi deg.

Norske Låsesmeder
Mesterbrev
nkom
startbank
startbank
startbank
Sentral godkjenning