Glassprodukter til Interiør

Låssenteret leverer unike og skreddersydde produkter innenfor interiør som speil, glassvegger, skillevegger, helglass skyvedører, glass over kjøkkenbenk, dusj og andre baderomsløsninger samt gulvglass.

Spesialtilpasset speil på mål

Vi spesialtilpasser speil i alle størrelser og fasonger, og gjør gjerne monteringsjobben for deg. Kantene på speilet kan fasettslipes, matt- og blankpoleres, og kan tilpasses med hull til for eksempel lys- og strømkilder.

speil

Glassvegger

Vi tegner etter mål, prosjekterer, leverer og monterer glassløsninger som gir ditt hjem mer lys og personlig særpreg. Vi leverer glassvegger til blant annet stue, bad, kjøkken, kontor, trapp eller garderobe.

Glass over kjøkkenbenk

Vi leverer glassplater over kjøkkenbenk etter mål og behov. Sett ditt særpreg ved å velge klarglass eller lakket glass i hvilken som helst RAL-farge du måtte ønske. Glasset beskytter veggen bak kjøkkenbenken mot matflekker som ellers er vanskelige å rengjøre fra tapet- og malingsoverflater. Glasset er i tillegg et herdet sikkerhetsglass som tåler varmen fra koketoppen.

Dusjvegger i glass

Med spesialtilpasset baderomsglass / dusjvegg fra Låssenteret får du utnyttet arealet på baderommet bedre. Du slipper å installere dusjkabinett og får en mer sømløs og praktisk dusjløsning.

Alle løsninger på baderom leveres med sikkerhetsglass som også kan leveres frostet eller sotet.

dusjvegg

Gulvglass

Vi prosjekterer gulvglass etter mål og behov i alle former og fasonger. Gulvglass er en ypperlig måte å gi et rom et unikt særpreg på.

Finn en glass-spesialist

Våre ekstra flinke spesialister på glass finner du i Alta, Haugesund, Kirkenes, Odda, Stord og Ølen. Ta kontakt så hjelper de deg med å finne en god løsning - også hvis du bor et stykke unna.

Hvis du er ute etter andre av våre avdelinger - Finn din nærmeste avdeling.
Norske Låsesmeder
Mesterbrev
nkom
startbank
startbank
startbank
Sentral godkjenning