Låsesmed/montør  

Vår avdeling Oslo Lindeberg søker etter deg som vil:

Jobbe med installasjon og service innen hele vårt fagfelt som inkluderer mekaniske låssystemer og automatiske sikkerhetsanlegg. Du er vår representant utad og ansvarlig for å utføre dine oppdrag på en effektiv og nøyaktig måte.

Vi tilbyr:

Godt arbeidsmiljø og kompetente kollegaer med engasjement og yrkesstolthet. Konkurransedyktige betingelser og relevant arbeidsutstyr. Arbeidssted er Oslo og omegn. Noe reiseaktivitet må påregnes. Tiltredelse ønskes snarest mulig.

Vi ønsker flere kvinner til vår bransje, og oppfordrer derfor kvinner til å søke!

Viktigste arbeidsoppgaver vil være installasjon og service av:

  • Automatiske sikkerhetsanlegg som dørautomatikk, elektromekanisk lås og adgangskontroll.
  • Elektromekaniske produkter.
  • Mekanisk lås, låssystemer, beslag og andre sikkerhetsprodukter.

Følgende kvalifikasjoner er ønskelige men ikke avgjørende:

  • Erfaring med løsninger og produkter innen adgangskontroll, automatikk, elektroniske og mekaniske låssystemer, og automasjon og/eller svakstrøm.
  • Relevant fagbrev/svennebrev slik som låsesmed, telekommunikasjon, automasjon, dataelektroniker, elektriker og/eller annen håndverkerbakgrunn vil være en fordel.
  • God data- og nettverkskunnskap.
  • Plettfri vandel; uttømmende politiattest må leveres før ansettelse.
  • Førerkort klasse B er et krav.

Motivasjon, læringsvilje og interesse kan veie opp for manglende formell kompetanse.

For å lykkes i stillingen mener vi det er viktig at:

Du kan arbeide selvstendig og i team, er kreativ og løsningsorientert. Du har interesse og engasjement for jobben din, er ansvarsbevisst og har klare krav til egen kvalitet. Du er tillitsskapende og bevisst på å bidra til et godt arbeidsmiljø sammen med dine kollegaer. Du er fleksibel i forhold til forefallende arbeidsoppgaver og overholder tidsfrister. Du bidrar til at bedriften oppnår sine målsetninger, både kvantitative og kvalitative, og liker å yte topp service, overfor våre kunder og samarbeidspartnere, så vel som egne kollegaer.

Stilling: Låsesmed/montør  
Arbeidstid: Heltid
Sted: Oslo Lindeberg

Søknader behandles fortløpende

Henvendelser bes rettes til avdelingsleder Lene Ekelund, Låssenteret avd. Oslo Lindeberg. Søknad og CV kan sendes per epost.

Telefon: 417 00 185
E-post: lene.ekelund@lassenteret.no