Sikkerhetsbefaring

Hvor godt sikret er egentlig eiendommen din mot innbrudd, tyveri og brann? Når uhellet først er ute er det for sent. Derfor tilbyr vi gratis sikkerhetsbefaring der vi kartlegger alle dine sikkerhetsbehov. Våre sikkerhetsrådgivere gir deg en fullstendig oversikt over hvilke utbedringer som bør gjøres i forhold til adgangskontroll, låssystem, automatikk, alarmer og rømningsveier. En god sikkerhetsplan betyr trygghet både for dine verdier og dine ansatte.

sikkerhetsbefaring

Har du kontroll?

Når skiftet du låser sist? Hvor mange nøkler er det egentlig i omløp, og hvem er det som har nøkler til hva? Å få skikkelig oversikt over sikkerheten i bedriften er ikke bare viktig for å få kontroll på dagens sikkerhetssituasjon, men sparer deg også for tid og penger i fremtiden da du til enhver tid har komplett oversikt over alle sikkerhetssystem.

Få oversikt

Våre sikkerhetsrådgivere avdekker potensielle risikoområder og foreslår utbedringer basert på disse samtidig som myndighetenes krav til sikring og rømningsveier blir ivaretatt. Ved å foreta en grundig sikkerhetsbefaring kan vi sikre at du får den beste løsningen som er tilpasset din virksomhets individuelle behov samtidig som vi ivaretar øvrige formelle krav.

Tilpassede løsninger

Enten du har behov for et patentert låssystem med mekaniske låser eller et komplett system for adgangskontroll med dørautomatikk, alarm og overvåking – vi hjelper deg med å finne den løsningen som dekker dine behov.

Finn din nærmeste avdeling

Ta kontakt med din nærmeste avdeling og spør oss om sikkerhetsbefaring, så hjelper vi deg.

Norske Låsesmeder
Mesterbrev
nkom
startbank
startbank
startbank
Sentral godkjenning