Låsmontør Alta

 

Vi søker en engasjert håndverker til vår avdeling i Alta

Stillingen byr på utfordrende og varierte arbeidsoppgaver innen hele vårt fagfelt. Viktigste arbeidsoppgaver for en låsmontør hos oss vil være installasjon og service av automatiske sikkerhetsanlegg.
Låssenteret er en godkjent opplæringsbedrift, mesterbedrift og FG godkjent bedrift med medlemskap i Foreningen Norske Låsesmeder.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og kompetente kollegaer med engasjement og yrkesstolthet. Konkurransedyktige betingelser som bilordning og alt av relevant arbeidsutstyr. Låsmontør rapporterer til avdelingsleder.

Viktigste arbeidsoppgaver vil være installasjon og service av:

  • Automatiske sikkerhetsanlegg som dørautomatikk og elektromekanisk lås, adgangskontroll, porttelefon, CCTV og alarmsystemer.
  • Elektromekaniske produkter.
  • Mekanisk lås, låssystemer, beslag og andre sikkerhetsprodukter.

Følgende kvalifikasjoner er ønskelige men ikke avgjørende:

  • Erfaring med løsninger og produkter innen dørmontasje, adgangskontroll, alarmsystemer, automatikk, elektroniske og mekaniske låssystemer
  • Relevant fag-/svennebrev slik som låsesmed, mekaniker, byggfag, telekommunikasjon, automasjon, dataelektroniker eller elektriker vil være en fordel
  • Data- og nettverkskunnskaper er en fordel, men ikke et krav
  • Plettfri vandel; uttømmende politiattest må leveres før ansettelse
  • Førerkort klasse B
  • Skriftlig og muntlig norsk

Motivasjon, interesse og læringsvilje kan veie opp for manglende formell kompetanse om du ellers har de rette egenskapene. Da vil vi gi deg grundig  opplæring i låsfaget.

Vi ønsker oss flere kvinner til bransjen, og oppfordrer kvinner til å søke.

For å lykkes i stillingen mener vi det er viktig at: Du arbeider selvstendig, er kreativ og løsningsorientert, og generelt har stor arbeidskapasitet. Du er tillitsskapende og bevisst på å bidra til et godt arbeidsmiljø. Har et stort engasjement for jobben din, er presis og ansvarsbevisst, og har klare krav til egen kvalitet.  Du bidrar til at bedriften oppnår sine målsetninger, både kvantitative og kvalitative, og yter topp service overfor både kunder, samarbeidspartnere og kollegaer.

Arbeidssted er Alta og markedsområde Finnmark. Reiseaktivitet må påregnes. Tiltredelse snarest.

Stilling: Låsmontør
Arbeidstid: Heltid

Søknader behandles fortløpende

Henvendelser bes rettes til avdelingsleder Ørjan K. Simensen, Låssenteret avd. Alta. Søknad og CV kan sendes per epost.

Telefon: 45410551
E-post: orjan.simensen@lassenteret.no