Adgangskontroll

Hvem skal inn, når og hvorfor? Dette er essensen i adgangskontroll og de viktigste spørsmålene vi stiller oss når vi setter opp et adgangskontrollsystem. Enten du skal ha et mekanisk eller elektronisk system, nøkler eller kortlesing, 2 dører eller 2 000. Adgangskontroll gir deg full oversikt over alle innganger og utganger, hvem som passerer og når. Som sikkerhetssenter har Låssenteret lang erfaring med å hjelpe våre kunder med å finne frem til det beste systemet alt ut i fra sikkerhetsbehov, budsjett og krav til utforming. Låssenteret er en frittstående forhandler, noe som betyr at vi velger de produkter fra de leverandørene som passer best for nettopp ditt behov.

adgangskontroll

Online og offline adgangskontroll

Et optimalt system for adgangskontroll skal levere solid og kundetilpasset sikring, samtidig som løsningen også sikrer avanserte løsninger som er praktiske i bruk. Derfor tilbyr vi adgangskontroll basert på både online og offline teknologi.

I online-systemene går alt gjennom en sentral, enten via kabel eller trådløst. Systemet logger innganger og utganger og varsler ved uønskede hendelser. I offline-systemene skjer alt lokalt i leserenheten som er montert i døren. Den sjekker informasjonen som ligger på kortet eller brikken som blir brukt og gir dermed adgang – eller ikke.

Hva er best?

De beste løsningene for adgangskontroll kombinerer høysikkerhets-online-systemer med mer tradisjonelle offline-systemer. Kombinasjonen av offline og online sørger for at du får komplett sikring, samtidig som systemet er enkelt å bruke og administrere. De beste løsningene gir også utvidet funksjonalitet med håndtering av flere interne moduler som alarmsystemer, booking av møterom, foto-id og midlertidige tillatelser for besøkende.

Det viktigste ved valg og installasjon av adgangssystem er at man får sikring tilpasset sitt eget behov. Enten du ønsker et fullstendig nøkkelfritt system eller en kombinasjon – du får riktig sikkerhet på riktig dør. Vi legger også vår ære i at våre løsninger er svært kostnadseffektive. Vi prosjekterer og leverer anlegg som effektivt kan skaleres ettersom behovene dine endrer seg.

Tenk driftskostnader

Vi har et stort fokus på å levere systemer for adgangskontroll som ikke bare ivaretar sikkerheten, men som også er kostnadseffektive. Det skal alltid lønne seg å velge sikkerhet. De faktisk kostnadene avhenger blant annet av:

  • Antall bygningsmasser som skal sikres
  • Størrelse
  • Valgt teknologi
  • Sikkerhetsomfang

Det er viktig å ha i tankene at et optimalt system for adgangskontroll ikke bare er en ren utgift, men potensielt kan spare deg for store driftskostnader over tid.

Gi oss utfordringen!

Vi har levert mange ulike systemer på mange ulike nivåer og av ulikt omfang. Uansett hvilke sikkerhetsbehov du har – vi løser det!

Adgangskontroll tilpasset dine behov

Låssenteret kartlegger behov, leverer og utfører service på dine system for adgangskontroll. Ta gjerne kontakt, så forteller vi deg mer og finner ut hva dine behov er.

Norske Låsesmeder
Mesterbrev
nkom
startbank
startbank
startbank
Sentral godkjenning