Ansattilbud

Elotec Ajax

Verdens råeste alarm?

Som en kickstart til deg som ansatt i Låssenteret ønsker vi å gi muligheten til å kjøpe en startpakke til en sterkt redusert pris. I tillegg til deres rabattnivå, får dere i tillegg 38% ekstra rabatt på pakken. Din pris på ansattpakken blir kun 4 912,- ekskl. mva. og frakt.

Selve pakken har en verdi uten Låssenterets rabatter på kr. 8 722,- ekskl. mva. (veil. utsalgspris inkl. mva: kr 19 819,-). Dette er et unikt engangstilbud som kun er gyldig frem til 15. april 2024.

For å bestille tilbudet send e-post til stein@elotec.no med navn, e-post, tittel, avdeling, samt ønsket leveringsadresse og eventuell merking til faktura innen 15. april 2024. Vi anbefaler å samle opp pakker for hver avdeling for å spare frakt.

Ønsker du andre enheter i tillegg kan dette bestilles iht. ordinære betingelser.

Varer kan bestilles i Elotec sin nettbutikk, på e-post(bestillinger@elotec.no) eller ved å kontakte Elotec sitt kundesenter på telefon 72 42 49 00.

For bruk av nettbutikk første gang, oppretter du bruker på denne linken.

Pakken består av:

ELOTEC AJAX 4G               – Elotec Ajax kombialarm 4G m/dual SIM, trådløs
2 STK WO-863                   – Multidetektor røyk/varme for Elotec Ajax, trådløs
2 STK WM 861                  – Magnetkontakt for Elotec Ajax, trådløs
1 STK WP 861                    – PIR bevegelsesdetektor for Elotec Ajax, trådløs
1 STK WP-866-C2             – PIR m/kamera og PhOD for Elotec Ajax, hvit, trådløs
1 STK WV 861                    – Vannalarm for Elotec Ajax, trådløs
1 STK WS 862                    – Alarmsirene for Elotec Ajax, trådløs
1 STK ST 862                       – Smart strømadapter for Elotec Ajax, trådløs

Kan bestilles mot tillegg i pris:

WD-863 – Betjeningspanel, touch med display  – Kampanjepris: 1 504,- ekskl. mva. Verdi uten Låssenterets rabatter: 2 671,- ekskl. mva.

Mer informasjon om avtalen

For spørsmål rundt Låssenterets avtale kan Stein Magnus Jensen hos Elotec kontaktes på e-post stein@elotec.no / telefon 98 41 12 79.

Vi har også satt opp et Teams møte 03.04.2024 kl. 13.00-14.00 hvor vi kan svare på eventuelle spørsmål dere måtte ha. Registrer deg her før møtet!

Priser og kurs

Trykk her for å laste ned priskalkulator.

Låssenteret har høyeste nivå i prislisten, altså nivå 3. Bestilling av Elotec Ajax forutsetter at gratis grunnkurs i Elotec Ajax blir gjennomført.

Kurs tar dere via https://kurs.elotec.no når det passer.

Informasjon om Elotec Ajax

Elotec Ajax er et kombialarmsystem med et unikt design som passer perfekt til hus og hytter, samt større objekt som f.eks. leilighetsbygg og på næring som ren innbruddsalarm. Systemet er trådløst med et unikt design og lang rekkevidde på inntil 2000m i fri sikt. Installasjonen er svært enkel og gjøres i APP ved hjelp av QR-koder, og man kan velge hvite og sorte enheter som passer diskre inn i alle slags bygg. Med systemet følger det med gratis APP som lar deg styre alt hvor enn du er i verden. Se mer på Elotec Ajax.

Systemet er godkjent iht. TEK17 og NS-3960 Tillegg C på brann, samt godkjent til grad 2 på innbrudd. Grad 3 lanseres snarlig sammen med Elotec Ajax Hybrid.

 • Gratis APP
 • Lav installasjonskostnad – trådløse enheter som raskt kan installeres uten større inngrep i bygningen
 • Røykvarslere med CO oppdager ulmebrann på halve tiden.

Kullos er en usynlig, luktfri og dødelig gass som dannes ved ufullstendig forbrenning, for eksempel ved ulmebrann. Mange tror at karbonmonoksid er tyngre enn luft, men ved romtemperatur er gassen litt lettere enn luft, og fordeler seg raskt i hele rommet. Slik at den lett oppdages av vår multidetektor med CO deteksjon i taket.

 • Alarmknapp
  • Kan brukes hos personer som har behov for ekstra sikkerhet, NAV-kontor, kjøpesenter etc.

Unik funksjon for leilighetsbygg eller bygg med flere boenheter:

 • Felles brannvarsling mellom leiligheter og fellesareal ved mer enn 1 boenhet.(leilighetsfunksjon – les mer: https://www.elotecajax.no/sikkertsameie)
 • Elotecniq for Elotec Ajax i hver leilighet for avstilling av selvforskyldte alarmer.
 • Elotec Aspect aspirasjonsdetektor for tøffe miljøer, denne brukes ofte i parkeringskjeller i borettslag/leilighetsbygg.
 • Vannalarm som oppdager lekkasje. 3 av 4 innmeldte skader i borettslag og sameier skyldes vannlekkasjer.
 • Elotec Ajax PRO gir styret full oversikt over alle enheter og alarmer.

Bestillinger

Send e-post til stein@elotec.no med navn, e-post, tittel, avdeling samt ønsket leveringsadresse og eventuell merking til faktura innen 15. april 2024.

Andre bestillinger kan foretas i nettbutikken eller sendes til bestillinger@elotec.no.