Låsmontør

Avdeling Stord 

Vi søker en dyktig og engasjert låsmontør til vår avdeling på Stord

Stillingene byr på utfordrende og varierte arbeidsoppgaver innen hele vårt fagfelt. Viktigste arbeidsoppgaver for en låsmontør hos oss vil være installasjon og service av automatiske sikkerhetsanlegg som dørautomatikk, adgangskontroll og arbeid med elektromekaniske produkter, låssystemer og beslag.

Du er en som trives med å arbeide selvstendig, er løsningsorientert og har en naturlige stå-på-vilje. Du har interesse og engasjement for bransjen og jobben din, er ansvarsbevisst med klare krav til egen kvalitet. Og du er fleksibel i forhold til forefallende arbeidsoppgaver, overholder tidsfrister og bidrar til at bedriften oppnår sine målsetninger. Hos oss er du en av våre representanter utad, og yter generelt topp service til både kunder, samarbeidspartnere og kollegaer.

Følgende kvalifikasjoner er ønskelige men ikke avgjørende: Relevant fagbrev/ svennebrev slik som låsesmed, snekker eller elektriker vil være en fordel.

  • Førerkort klasse B er et krav, sammen plettfri vandel.
  • Motivasjon, læringsvilje og interesse kan veie opp for manglende formell kompetanse.

Vi ønsker oss flere kvinner i vår bransje, og oppfordrer derfor kvinner til å søke.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og kompetente kollegaer med engasjement og yrkesstolthet. Konkurransedyktige betingelser og relevant arbeidsutstyr.
Arbeidssted er Stord og omegn. Noe reiseaktivitet må påregnes.
Tiltredelse ønskes snarest mulig.

Stilling: Låsmontør 
Arbeidstid: Heltid
Sted: Stord

Søknader behandles fortløpende

Henvendelser bes rettes til viseadministrerende direktør, Geir Nyhus, Låssenteret. Søknad og CV kan sendes per epost.

Telefon: 91108826
E-post: geir.nyhus@lassenteret.no