Elektronisk lås

Elektroniske låser har revolusjonert måten vi låser og sikrer våre egne hjem på. Man er ikke lenger avhengig av den fysiske nøkkelen. Kode eller mobiltelefonen er fullgode erstatninger. De beste systemene gir deg mange muligheter ut over det å åpne og låse en dør. Med elektroniske låser kan du åpne for venner og kjente eller håndverkeren for den saks skyld, selv om du ikke er tilstede selv. Du har hele tiden oversikt over hvem som kommer og går – og når – for eksempel kan du få varsel når barna kommer hjem fra skolen.

elektronisk lås

Stadig flere velger elektronisk lås

Det er blitt svært vanlig med nøkkelfrie låser i bedrifter og næringer, men nå er også de elektroniske låsene på vei inn i de norske hjem, og det er ikke uten grunn. Fordelene er mange og låsene kan enkelt installeres i de fleste vanlige dører uten spesielle krav til dør og karmer.

Monter selv – eller la oss hjelpe

Låssenteret leverer og monterer elektroniske låser fra alle de anerkjente produsentene. Flere av disse låsene markedsføres som enkle å montere selv, men det er ikke alltid så rett frem. Vi hjelper deg gjerne og kan levere og montere elektroniske låser til ytterdører, balkongdører, vinduer og boder. Kan det låses med vanlig mekanisk lås kan det også låses med elektronisk lås.

Et trygt valg

Låssenteret er medlem av Foreningen Norske Låsesmeder og oppfyller alle kvalifikasjoner for mesterbrev. Vi er også autorisert sikkerhetssenter, og kan tilby konsulentbistand, levering og montering av utstyr for offentlige bygg, bedrifter og boliger.
Norske Låsesmeder
Mesterbrev
nkom
startbank
startbank
startbank
Sentral godkjenning