OBOS-nøkkel

Låssenteret har i samarbeid med OBOS installert over 3 000 OBOS-nøkler. Et praktisk og fremtidsrettet supplement til deres eksisterende låssystem som vil gi deg bedre oversikt og beboerne mer frihet.

Bestill i dag

Låssenteret er godkjent samarbeidspartner med OBOS og har lang erfaring med montering av Danalock, dKey og andre smartlåser.

NoPath

DanaLock

DanaLock har en løsning hvor man kun skifter ut låsvrideren på innsiden av døren og ikke hele låsen og låskassen. Løsningen til Danalock spiller godt på lag med andre plattformer som Apple HomeKit, Zigbee, Z-Wave og Bluetooth.

Pris: 3.895,-

Prisen inkluderer DanaLock og montering.

Bestill nå

NoPath – Kopi

dKey

dKey er en hybridlås som installeres i den eksisterende låskassen din og kan åpnes med nøkkelen du har fra før eller med digitale nøkler som du styrer via dKey-appen. Den skjulte installasjonen gjør at du kan velge den dørvrideren du liker best.

Pris: 5 490,-

Prisen inkluderer dKey og montering.

Bestill nå

Spørsmål og svar

Hvordan fungerer det?

Løsningen gjør det mulig for beboere å bruke mobiltelefon for å åpne hovedinngangsdøren, garasjeport, leilighetsdør og andre fellesdører, samt dele nøkler med familien, venner og andre. Digitale nøkler er personlig, tidsbegrenset (om ønskelig), lett å dele og lett å slette.

Hvorfor bør jeg ha digitale nøkler?

Digitale nøkler er personlige, lette å dele og lette å slette. Til daglig kan det være mange som trenger adgang til hjemmet ditt. Hjemmetjenesten, avisbudet, vaktmesteren og andre du stoler på. Istedenfor å dele ut nøkkelkopier til alle som skal inn, kan en digital dørlås åpnes med en app fra mobiltelefonen. Som beboere trenger du ikke lenger bruke tid og penger på nøkler som er mistet, og styret får bedre oversikt og slipper arbeid med bestilling av nye nøkler. Digitale nøkler letter hverdagen til både beboere og styret gjennom enklere nøkkelhåndtering og låseadministrasjon.

Kan jeg fortsatt bruke vanlige nøkler?

Ja. Siden begge løsningene beholder selve låskassen, kan du fortsatt bruke fysiske nøkler i tillegg.

Hvor i landet kan Låssenteret montere?

Låssenteret har avdelinger i hele Norge, og hjelper deg med spørsmål rundt løsningen og selvfølgelig med selve installasjonen.

Låssenteret er Norges største sikkerhetssenter med
over 30 avdelinger i hele landet.

Du er trygg hos oss.

Bestill OBOS-nøkkelen

Lurer du på noe annet?

Har du andre utfordringer eller spørsmål om lås, nøkler og sikkerhet – ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi har svar på det meste.

Kontakt oss

Bestill elektronisk lås
Bestiller du OBOS-nøkkel på vegne av et helt borettslag, gjøres dette via Styrerommet.
Bestill elektronisk lås
Bestiller du OBOS-nøkkel på vegne av et helt borettslag, gjøres dette via Styrerommet.
Bestill OBOS-nøkkelen
Fyll inn skjemaet så kommer vi tilbake til deg. Er du usikker på hvilken lås som passer for deg så hjelper vi deg med å finne rett løsning.
Bestill OBOS-nøkkelen
Fyll inn skjemaet så kommer vi tilbake til deg. Er du usikker på hvilken lås som passer for deg så hjelper vi deg med å finne rett løsning.