xLock – tilgangsstyring med betalingsløsninger

Har du behov for tilgangsstyring med betalingsløsninger? På jobben, i borettslaget, i garasjeanlegget, på treningssenteret, på offentlige toaletter, på vaskerom, ved bommer eller andre steder hvor det er hensiktsmessig med adgangskontroll? Vi kan hjelpe deg.

Bestill xLock

Utleie

Med Online Booking og xLock på inngangsdøren kan hele utleieløpet digitaliseres. Kunden booker ledig rom og tid på web, betaler med Vipps og åpner lokalet i utleieperioden med tildelt digital xLock nøkkel. Nøkkelen er gyldig i utleieperioden.

På jobben

Mange som administrerer næringseiendommer opplever at dagens kortløsninger er dyre og krevende å administrere. Nøkkeltildeling ved bruk av BankID øker sikkerheten i bygget, faser ut behovet for kortlesere og reduserer administrasjonskostnadene ved tildeling og oppfølging av tilganger til bygget.

Varelevering på døren

Med xLock montert på leveringsrom, kjølerom eller leveringskasse får du friheten til å velge levering på egen adresse når du selv ikke er til stede. Du kan fjernåpne leveringsrom når leverandøren ankommer eller tildele en engangsnøkkel på SMS til den som leverer pakken.

Betalingstjenester

Med xLock flyttes portåpneren for bommer og garasjeanlegg til mobilen. Digitalisering åpner for deling av plasser og forenkler administrasjonen for utleier. Identifisering skjer gjennom BankID og betaling skjer med VIPPS.

Låssenteret har et samarbeid med xLock, et selskap skapt av programvarehuset Vega SMB. xLock har utviklet en softwareløsning for adgangskontrollsystemer, som med kobling til Vipps sikrer både BankID-autentisering og muligheter for betalingsløsninger.

Enkel administrasjon og drift

Digitale nøkler tildeles ved bruk av SMS
Adgang sikres gjennom BankID
Betaling sikres gjennom VIPPS
Ingen mistede eller glemte kort eller nøkler

xLock er som har over 30 års erfaring med utvikling av forretningsprogramvare. Utviklingen av xLock startet i 2018, og ideen var å kombinere kunnskapen om sikring av kundedata i forretningssystemer med sikring av data i et adgangskontrollsystem. I 2019 inngikk xLock et eksklusivt samarbeide med BankID og Vipps for å kunne nå målet om markedsledende adgangsautentisering for systemet.

xLock-3
vipps

Xlock benyttes i dag som adgangskontrollsystem i en rekke offentlige og private virksomheter. Med påbygget betalingslås, og Vipps-betaling, kan løsningen benyttes der en ønsker forhåndsbetaling for adgang. Dette er nyttig for offentlige toaletter, ulike treningssentra, garasjeanlegg, bommer og så videre.

Finn din nærmeste avdeling

Ta kontakt med din nærmeste avdeling og spør oss om L-key, så hjelper vi deg.