Avdelingsleder HGL i Odda og Ølen

Ønsker du deg en spennende og utfordrende jobb? Vi søker en engasjert avdelingsleder til avd. HGL i Odda og Ølen

Dette er en unik sjanse for deg som ønsker å drive din egen avdeling, men samtidig ha trygghet med et støtteapparat rundt deg. Det viktigste er at du er motivert og har et sterkt ønske om å utvikle en avdeling ved å dra nytte av potensialet i markedet og dine medarbeidere.

Avdelingsleder er ansvarlig for den daglige driften og har budsjett og resultatansvar for avdelingen. Du sikrer lønnsom og effektiv drift gjennom å følge opp prosjektledere/ salg på tilbud-, ordrereserve og ferdigstillelse, og har fokus på optimal kapasitetsutnyttelse på montasje. Du sikrer at avdelingen til enhver tid har implementert og gjennomfører gjeldende rutiner og motiverer dine medarbeidere til å oppnå avdelingens målsetninger. Avdelingsleder rapporterer til driftsdirektør.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og kompetente kollegaer med engasjement og yrkesstolthet og konkurransedyktige betingelser. Arbeidssted er Odda, inkludert oppfølging av driften i Ølen. Reiseaktivitet må påregnes.
Tiltredelse er ønskelig snarest mulig.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Erfaring som avdelings-/ mellomleder i lignende bransje
  • Har en iboende kremmerånd og trives med salg og prosjektstyring
  • Relevant erfaring fra glassfaget. Praktisk montasjeerfaring fra lås-, automatikk- eller adgangskontrollbransjen, eventuelt tømrerfaget eller lignende fra byggebransjen.
  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper
  • Relevant svennebrev/fagbrev vil være en fordel.
  • Annen håndverkerbakgrunn

Plettfri vandel, uttømmende politiattest må leveres før ansettelse.
Førerkort klasse B er et krav.

For å lykkes i stillingen mener vi det er viktig at: Du er selvstendig, løsningsorientert og har en kommersiell innstilling. Du er ansvarsbevisst og har klare kvalitetskrav til eget arbeid.  Du er tillitsskapende og bevisst på å bidra til et godt arbeidsmiljø sammen med dine kollegaer. Du leder og motiverer dine kollegaer slik at avdelingen oppnår sine målsetninger, både kvantitative og kvalitative, og liker å yte topp service, overfor våre kunder og samarbeidspartnere, så vel som egne kollegaer.

Stilling: Avdelingsleder
Arbeidstid: Heltid
Sted: Odda / Ølen

Søknader behandles fortløpende

Henvendelser bes rettes til driftsdirektør Geir Nyhus, Låssenteret.
Søknad og CV kan sendes per epost.

Telefon: 911 08 826
E-post: geir.nyhus@lassenteret.no