Montører i Kristiansand

Vi ønsker oss flere hyggelige og driftige håndverkere i Kristiansand.

  

Du har praktisk håndverkerbakgrunn og vil jobbe med montering av ulike løsninger innen hele vårt fagfelt som inkluderer lås og beslag, mekaniske låssystemer og automatiske sikkerhetsanlegg. Det viktigste er at du er motivert og har et sterkt ønske om å jobbe med et spennende fagområde.

Du er vår representant utad og utfører dine oppdrag på en effektiv og nøyaktig måte. Orden og god fremtreden, samt plettfri vandel er en selvfølge.

Vi tilbyr:

Godt arbeidsmiljø og kompetente kollegaer med engasjement og yrkesstolthet. Konkurransedyktige betingelser og relevant arbeidsutstyr. Arbeidssted er Kristiansand og omegn og reiseaktivitet må påregnes. Tiltredelse ønskes snarest mulig.

Viktigste arbeidsoppgaver vil være montering og service av:

  • Mekanisk lås, låssystemer, beslag og andre sikkerhetsprodukter.
  • Automatiske sikkerhetsanlegg som dørautomatikk og adgangskontroll.

Motivasjon, læringsvilje og interesse er viktigst – men en eller flere av følgende kvalifikasjoner er også ønskelig.

  • Erfaring med montasje av løsninger og produkter innen lås og beslag, dørautomatikk og adgangskontroll.
  • Erfaring med automasjon og/ eller svakstrøm.
  • Relevant svennebrev slik som låsesmed, automasjon, telekommunikasjon, dataelektroniker, elektriker vil være en fordel.
  • Annen relevant håndverker bakgrunn.

Plettfri vandel; uttømmende politiattest må leveres før ansettelse, og førerkort klasse B er et krav.

For å lykkes i stillingen mener vi det er viktig at:

Du er praktisk anlagt, arbeider selvstendig og er løsningsorientert. Du har interesse og engasjement for jobben din, og har klare krav til egen kvalitet. Du er tillitsskapende og bevisst på å bidra til et godt arbeidsmiljø sammen med dine kollegaer. Du er fleksibel i forhold til forefallende arbeidsoppgaver og overholder tidsfrister. Du ønsker å bidra til at bedriften oppnår sine målsetninger, og liker å yte topp service, overfor våre kunder og samarbeidspartnere, så vel som egne kollegaer.

Stilling: Montører 
Arbeidstid: Heltid
Sted: Kristiansand S.

Søknader behandles fortløpende

Vennligst ta kontakt med Sindre Slyngstad, avdelingsleder Låssenteret Kristiansand på telefon eller epost. Søknad og CV kan sendes snarest på epost.

Telefon: 947 90 433
E-post: sindre.slyngstad@lassenteret.no