Boligsikring

Grundig boligsikring sørger for at hjemmet ditt blir mindre utsatt for innbrudd. Dessverre er det mange som monterer en solid lås på inngangsdøren og sier seg ferdig med det. Ofte er det nok av andre inngangspunkt som uvedkommende kan benytte seg av, spesielt dersom man har en enebolig. Vinduer, balkongdører, bakdører, kjellerlemmer og annet har ofte svak eller mangelfull sikring, noe som ofte gjør den godt sikrede inngangsdøren uvesentlig. Man kan redusere risiko for innbrudd betraktelig dersom man sikrer alle inngangspunkt og følger noen enkle forholdsregler.

boligsikring

Sov trygt

Låssenteret har utstyret du trenger for å kunne sove trygt om natten, og vi hjelper deg  med å finne en løsning som passer ditt hjem og budsjett. Vi bistår selvfølgelig også med montering og installasjon.

Tips og råd for et sikkert hjem

  • Bytt lås når du bytter bolig – du vet aldri hvor mange nøkler som kan være på avveie; har du elektronisk lås slipper du å tenke på nøkler i det hele tatt
  • Husk å sikre balkongdører og vinduer, gjerne med en god, elektronisk lås som Yale Window
  • Opplyste utearealer, f.eks. med bevegelsessensorer, skremmer ofte vekk uvedkommende
  • Husk å sikre garasje og kjeller – her kan ofte uvedkommende finne verktøy de kan bryte seg inn med
  • Alarmer virker forebyggende og gjør at tyven får det svært travelt dersom han likevel skulle komme seg inn
  • Skulle noen mot formodning bryte seg inn, vil en god safe kunne beskytte dine mest verdifulle eiendeler

Få et tryggere hjem

Vi hjelper deg med å finne løsningen som passer for deg. Enten du ønsker nøkkelfri, elektronisk lås eller mer tradisjonelle låser – vi har et bredt utvalg av lås og beslag for alle behov. Besøk din nærmeste butikk eller ta kontakt, så hjelper vi deg.

Et trygt valg

Låssenteret er medlem av Foreningen Norske Låsesmeder og oppfyller alle kvalifikasjoner for mesterbrev. Vi er også autorisert sikkerhetssenter, og kan tilby konsulentbistand, levering og montering av utstyr for offentlige bygg, bedrifter og boliger.
Norske Låsesmeder
Mesterbrev
nkom
startbank
startbank
startbank
Sentral godkjenning