Safeservice

Verdiskap og safer kommer i ulike former og klassifiseringer. Alt fra de små enkle til de virkelig store og tunge. Før man går til anskaffelse av et verdiskap bør man gjennomgå sitt eget behov for verdi- og dokumentsikring. Har man verdisaker, penger eller smykker man ønsker å skjerme fra innbrudd og tyveri eller er verdiskapet primært for å sikre dokumenter ved brann? Når man først har en  safe og man glemmer koden eller mister nøkkelen – hva gjør man da?

Låssenteret tilbyr service og reparasjoner av safer, dokumentskap og pengeskap.

Trygghet for dine verdier

Vi har spesialkompetanse knyttet til safeservice og reparasjon av safer. Vi kan bistå med åpning av safer, dokumentskap, brannskap og andre sikre skap ved tapt nøkkel eller kode, eller der skapet har gått i vranglås.

Vi bistår også med service og vedlikehold samt bytte av kode og nøkler på safer, hvelv, nattsafer, bankbokser og lignende. Låssenteret leverer også nye skap med høy sikkerhet.

Tips og råd for et sikkert hjem

Låssenteret er en mesterbedrift og Norges største frittstående sikkerhetssenter. Det betyr trygghet for deg og dine verdier. Vi har lang erfaring med safeservice og pengeskap av alle typer.

Vi hjelper deg med:

  • Åpning av safe/pengeskap ved glemt kode eller nøkkel
  • Omstilling av kode
  • Bytte av nøkkellås
  • Safeservice og vedlikehold

SAFEsenteret AS

SAFEsenteret AS er eneimportør og distributør av de velkjente diplomat® safer og Franz Jæger. Låssenteret er forhandler og utfører service på disse produktene. Se alle produktene hos SAFEsenteret.

Bjørke Safe

Bjørke Agentur har levert safer og brannskap til det norske markedet siden 1985. De leverer safer, dokumentskap, datamediaskap, nøkkelskap, våpenskap og mer. Bjørke utvikler og produserer også egne datamediainnsatser og dataskap. Disse skapene har oppnådd toppresultater ved Norges Branntekniske Laboratorium, SINTEF.

Chubb

Chubb har produsert safer siden første 1835 da de tok ut sin første patent. De er i dag en del av Gunnebo, men navnet har bestått. Lang erfaring og tradisjon for kvalitet gir gode og sikre produkter du kan stole på.

Hadak

Hadak er en svensk safeprodusent som også er en del av Gunnebo.

Joh. Olsen

Joh. Olsen startet produksjon av safer allerede i 1874. De produserte også hvelvdører og bankbokser, og mange av disse er fremdeles i bruk den dag i dag. Mange av landets postkontor har fremdeles safer fra Joh. Olsen.

Jøli

Jøli har erfaring med safer helt tilbake til 1940-årene da de startet opp som Jørgen S. Lien. Produksjonen startet i Bergen, men flyttet etter hvert til Hallingdal og deretter til Sverige.

Kaso

Kaso er basert i Finland og produserer brannskap, verdiskap og hvelvdører.

Robur

Svenske Robur leverer safer, nattsafer, bankbokser og hvelv til både banker og butikker, private så vel som offentlige kunder.

Rosengrens

Rosengrens ble grunnlagt i 1847 i Göteborg. De er i dag en del av Gunnebo og er en av verdens største produsenter av brann- og verdiskap, hvelv og bankbokser.

Secure Line

Secure Line produserer enkle brannskap for bruk i hjemmet og mindre kontorer og er spesielt myntet for beskyttelse av dokumenter og datamedia mot brann og innbrudd.

Et trygt valg

Låssenteret er medlem av Foreningen Norske Låsesmeder og oppfyller alle kvalifikasjoner for mesterbrev. Vi er også autorisert sikkerhetssenter, og kan tilby konsulentbistand, levering og montering av utstyr for offentlige bygg, bedrifter og boliger.
Norske Låsesmeder
Mesterbrev
nkom
startbank
startbank
startbank
Sentral godkjenning