Kampanje på komplette låssystemer – Alta

Kampanjetilbud – Alta 

Kampanje på
komplette låssystemer

Kampanjen varer frem til 31.12.24

Få gratis og uforpliktende befaring

Har dere kontroll på alle nøklene?

Vet dere egentlig hvor gammelt låssystemet deres er? Mange låssystem er i bruk lenge etter at patentet på låsene har gått ut på dato og kan derfor utgjøre en stor sikkerhetsrisiko.

Det betyr ikke at selve låsen er blitt mindre sikker i løpet av årene som har gått, men på lik linje som med annen teknologi, så skjer det en rykende utvikling også innen låssystemer. Låser som produseres i dag er vesentlig tryggere og mer solide enn en lås produsert for 20 år siden.

Sannsynligheten for at nøkler er blitt kopiert opp og havner på avveie øker over tid – spesielt i borettslag der det er mange nøkler i omløp og folk flytter inn og ut ettersom årene går. Noen nøkler mistes, andre blir lånt ut og glemt mens andre følger med i flyttelasset.

Til slutt ender det med at et stort antall – ofte ukjente – personer har adgang til både garasjeanlegg, boder og fellesområder, og ikke minst; til de enkelte boligene.

Hva er et patentert låssystem?

Når en produsent utvikler ny lås-teknologi, kan de søke om patent og sikre systemet mot uønsket og ikke-sertifisert kopiering av nøkler. Et slikt patent går vanligvis ut etter 20 år, og etter det blir det lettere å kopiere nøkler som hører til disse låsene.

Men det er ikke slik at en eldre lås blir mindre sikker ettersom årene går. Utfordringen ligger i at det blir flere nøkkelkopier i sirkulasjon, og desto større sjanse for at nøkler havner på avveie.

Slipp bekymringer med nytt låssystem

Du får et kopibeskyttet og patentert låssystem

Du får bedre oversikt med en oppdatert og sikrere låsplan

Du får et solid system uten nøkler på avveie

Vi skifter alle sylindere og tar med oss dine gamle

På tide å bytte?

Det er viktig å gjøre en vurdering; hvor gammelt er egentlig låssystemet ditt? Hvor mange nøkler er egentlig på avveie? Er det klart for utskiftning?

Kanskje bør du også benytte anledningen til å gå over til et nøkkelfritt system med elektroniske låser. Sitter du i et borettslag kan det spare deg mye tid og hodebry.

Få gratis og uforpliktende befaring

Kontakt oss i dag, så hjelper vi deg med vurderingen – om det er fornuftig å skifte låssystem og hvilke løsninger som best passer dine behov.