Sterkt comeback i bransjen

Ståle Raa gjør comeback i bransjen gjennom flere oppkjøp etter at karantenetiden hans gikk ut.

Ståle Raa solgte i 2013 Safeguard Group, med selskapene Låsservice og Hydrea til Assa Abloy. Etter karantenetiden har Raa tidligere uttalt at han ønsket å tre inn i bransjen igjen. Det er nå bekreftet etter at det i dag ble gjort kjent at Raa gjennom Raa Invest AS kjøper samtlige aksjer i selskapene Låssenteret AS og Låssenteret Montasje AS. Transaksjonen blir gjennomført i løpet av mai 2017.

Etablerer en stor aktør

Selskapene vil i løpet av kort tid bli fusjonert, hvor Låssenteret AS blir det overtakende selskapet. Gjennom de to oppkjøpene vil Raa i løpet av kort tid ha etablert seg som en betydelig aktør i bransjen. Det fusjonerte selskapet vil få navnet Låssenteret AS, og vil ha avdelinger i Arendal, Oslo, Bergen og Stavanger. Selskapet vil være blant de største frittstående forhandlerne innenfor Trio Ving Sikkerhetssenter-konseptet (TVSS).

– Det er dette jeg kan og dette jeg vil drive med de neste 10-12 årene. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene og få jobbe med de flinkeste folkene i bransjen.

– Sammen har vi det beste utgangspunktet til å bygge videre på den solide bedriften Arve Karlsen i en årrekke har bygget opp, uttaler Raa.

Videre ekspansjon

Låssenteret AS har som ambisjon å bygge en sterk merkevare innen bransjen gjennom fokus på kompetanse, kunnskap, lokal tilhørighet og høy grad av service. Låssenteret skal ekspandere videre både gjennom organisk vekst og nye oppkjøp.

– Assa Abloy og TrioVing ønsker Raa velkommen tilbake. Vi ser frem til et godt og fruktbart samarbeid der vi kan videreutvikle og styrke TVSS sammen med ham og andre eksisterende og nye aktører, sier Johannes Lind-Widestam, Market Region Manager i Assa Abloy.