Storavtale i Stavanger

Låssenteret i Stavanger er tildelt en større rammekontrakt av Universitet i Stavanger.


Konrakten er vunnet i sterk konkurranse med andre leverandører.

Anerkjennelse
Avdelingsleder Stig Falk ved Låssenteret i Stavanger sier rammeavtalen er en anerkjennelse til bedriften.
– Vi har vunnet avtalen basert på pris og kompetanse. En slik omfattende avtale inspirerer oss veldig, sier Falk. Låssenteret er en nystartet bedrift, men kompetansen og erfaringen er sterk, påpeker avdelingslederen. De fleste medarbeiderne fra Låssenteret arbeidet tidligere i Låsservice. Den siste avtalen har en verdi på flere millioner kroner i avtaleperioden.

LES OGSÅ: Her finner du Låssenteret nær deg

9000 dører
– Vi har fått flere større oppdrag den senere tid, og forklaringen ligger i at medarbeiderne nyter stor faglig tillit i markedet, fortsetter Falk.
Avtalen innebærer at Låssenteret skal levere nøkler, sylindere, sikringssystemer og elektronisk sikring til universitet. Avtalen gjelder for tre år med et års opsjon. Universitet har en bygningsmasse på cirka 1150000 kvadratmeter med rundt 9000 dører som styres av tre separate låssystemer.

Videre vekst
– Disse låssystemene er i dag implementert i cirka 7000 dører med aktive nøkler. I tillegg skal vi utvide med enda et låssystem, forklarer Falk. Han gleder seg til fortsettelsen og sier alt ligger til rette for videre vekst i hele Rogaland.