Elektronisk lås

Elektronisk lås

Praktisk og trygt

Elektroniske låser er midt i blinken for deg som er lei av å bære rundt på tunge nøkkelkjeder. Med en nøkkelfri, elektronisk lås kan du låse deg inn med tallkode eller via en app på mobilen din.

elektronisk lås

Full kontroll

Med elektroniske låser har du alltid oversikt over hvem som har tilgang. Velger du å bruke et integrert system som Yale Doorman med Verisure eller Sector Alarm kan du også se hvem som kommer og går i hjemmet ditt og fjernstyre låsen via appen. Du kan for eksempel låse opp for håndverkeren eller sjekke om barna har kommet hjem fra skolen.

Stadig flere velger elektronisk lås

Det er blitt svært vanlig med nøkkelfrie låser i bedrifter og næringer, men nå er også de elektroniske låsene på vei inn i de norske hjem, og det er ikke uten grunn. Fordelene er mange og låsene kan enkelt installeres i de fleste vanlige dører uten spesielle krav til dør og karmer.

Elektroniske låser for ethvert behov

Låssenteret leverer og monterer elektroniske låser fra anerkjente Yale. Yale er en av verdens eldste varmerker og er synonymt med lås og sikkerhet. Vi kan levere elektroniske låser til ytterdøren, balkongdører, vinduer og boder. Kan det låses med vanlig mekanisk lås kan det også låses med elektronisk lås.

Send oss en melding

… så kommer vi tilbake til deg. Ønsker du å snakke med noen med det samme kan du også ringe oss eller besøke din nærmeste avdeling.


Administrasjon

Ytrebygdsvegen 11, 5251 Søreidgrend


Norske Låsesmeder
Mesterbrev
Trioving Sikkerhetsseter
nkom
startbank
startbank
miljofyrtarn