Pangstart for Låssenteret

Etter en måneds drift har Låssenteret fått oppdrag for nær 15 millioner kroner.
– Det er helt vanvittig og vi setter naturligvis pris på at kundene velger oss. Det opplever vi som en anerkjennelse, sier administrerende direktør Ståle Raa.

LES OGSÅ: Her finner du Låssenteret 

Gir det lille ekstra

Han roser medarbeiderne for å være engasjerte og dedikerte.
– Det er et helt utrolig trøkk, og alle gir det lille ekstra. Vi var usikre på hvordan starten ville bli, men det har gått over all forventning, heldigvis, sier Raa entusiatisk.

Han har lang fartstid fra bransjen og startet i sin tid opp Låsservice som senere ble kjøpt opp av børsnoterte ASSA ABLOY. Salget medførte at Raa fikk bransje-karantene i halvannet år. I mai var karantenetiden over og ASSA ABLOY er med som en viktig samarbeidspartner.

LES OGSÅ: Dette er Safeservice

Gullet i bransjen

Blant kundene til Låssenteret er Jernbaneverket, Tyrili-stiftelsen, Universitetet i Stavanger, entreprenørselskapet Kruse Smith, for å nevne noen. I all hovedsak leverer Låssenteret elektroniske låssystemer og adgangskontroll, samt mekaniske låssystemer.  De fleste medarbeiderne i Låssenteret arbeidet tidligere i Låsservice.

– Når så mange tidligere medarbeidere ønsker å være med på denne nysatsingen, er det veldig inspirerende for meg. Jeg har fått med meg gullet av medarbeidere i denne bransjen, sier Raa.