Veksstrategien videreføres

Låssenteret fortsetter sin offensive vekstrategi og kjøpte i slutten av september Trygge Rom. Trygge Rom – tidligere Låsbua – ble etablert i Bærum i 1987, har i dag 12 ansatte og omsatte i 2019 for ca. 23 millioner kroner. Selskapet har hatt en solid utvikling og levert gode tall de seneste årene.

– Dette oppkjøpet er en naturlig videreføring av vår vekststrategi. Oppkjøp, nyetableringer og vekst er, og skal fremdeles være, vår hverdag. Vi ønsker å være sterkt representert i hele landet og også markere oss som ledende i Oslo. Trygge Rom passer derfor veldig godt inn i vår struktur. Våre tre nåværende Oslo-avdelinger ligger øst i byen, og dette oppkjøpet gjør at vi nå også blir godt representert på vestsiden av Oslo, samt i Asker og Bærum, sier konserndirektør i Låssenteret Ståle Raa i en kommentar.

Trygge Rom har til nå vært eiet av Svein Inge Myhre og han ønsker etter oppkjøpet å fortsette å utvikle selskapet Prolock og det agenturet de har på låssystemene fra Mul-T-Lock.

Låssenteret overtar hele driften, nåværende lokaler og også alle de ansatte til Trygge Rom. Daglig leder, Christoffer Viig, får rollen som avdelingsleder i den nye avdelingen i Bærum.