TrioVing-veteran til sjefsrolle i Låssenteret

Ståle Raa blir konserndirektør i Låssenteret – og TrioVing-veteran Odd Harald Danielsen hentes inn som arvtaker i rollen som administrerende direktør. – Organisasjonen må styrkes i alle ledd for at vi skal bli den desidert største aktøren i Norge.


EVEN RISE
even@prontokom.no
Se hele artikkelen her

Det sier Ståle Raa som har skapt Låssenteret i tiden etter at han kjøpte Arve Karlsen AS (som da het Låssenteret) for mindre enn to år siden. I fjor omsatte selskapet for mer enn 210 millioner kroner og driftsresultatet ble på seks millioner kroner.

Raa har tidligere uttalt at selskapet skal omsette for 300 millioner i 2019, og at selskapet innen et par år har som mål å passere en halv milliard kroner i omsetning – og dermed bli den største aktøren i Norge.

Odd Harald Danielsen, som fra første august blir administrerende direktør, har frem til nå vært markedssjef i Assa Abloy Opening Solutions Norway AS (tidligere Trio Ving).

– Vi er utrolig glade for at han takket ja til denne utfordringen. Dette er helt i tråd med målet vårt om å bli ledende i Norge. Vi tar nå steget opp og sikter på å bli den desidert største aktøren i Norge. Da er vi nødt til å styrke organisasjonen i alle ledd, sier Ståle Raa som er hovedaksjonær i Låssenteret.

Danielsen begynte som låsmontør i Trio Ving i 1997 og har senere hatt stillinger som prosjektleder, salgskonsulent, kjedesjef og markedssjef.

Han har lang fartstid i bransjen, blant annet med erfaring som låsesmed. Han har mekanisk bakgrunn, er låsesmed og har også utdannelse innen teknologisk innovasjon og entreprenørskap.

– Jeg har kjent Odd Harald i mange år. Hans kompetanse og lange erfaring i bransjen, fra det å være låsmontør til å bli markedssjef for TrioVing, var helt avgjørende for valget, sier Raa.

Assa Abloy Opening Solutions Norway er en del av verdens største produsent av lås- og adgangskontrollsystemer. Selskapet er gjennom forhandlernettverket TrioVing Sikkerhetssenter en stor leverandør av produkter til blant andre Låssenteret og deres konkurrenter. Danielsen kan ifølge Raa derfor ikke kommentere ansettelsen.

– Over tid har vi dessverre sett at flere leverandører bygger ned forhandlernettverket sitt i Norge. Det gir seg blant annet utslag i deres lager- og logistikkfunksjoner som Låssenteret er helt avhengige av. Når de bygger ned samtidig som vi er i en vekstfase er det klart at vi må ansette og bygge en annen kompetanse enn tidligere. Derfor er ansettelsen av Odd Harald Danielsen et viktig ledd i dette, sier Ståle Raa – som uttaler dette om sin nye rolle:

– Jeg gleder meg til å ta fatt på min nye rolle konserndirektør og til å arbeide tett med Odd Harald som med sin kompetanse vil løfte driften vår. Jeg har investert over 100 millioner i selskapet og har derfor full tillit til at han vil forvalte verdiene og være stand til å øke disse, både for meg og for alle de ansatte som er aksjonærer avslutter Raa.