Skal sikre boliger med lås

Låssenteret er tildelt to kontrakter av FM Gruppen (Strand). Den ene avtalen omfatter Wergeland Terasse og den andre er i leilighetskonseptet Portalen som ligger ved siden av verdens høyeste trehus, «Treet» ved Puddefjordsbroen i Bergen.


Tilsammen utgjør ordrene rundt 1,6 millioner kroner. Bare de siste dagene har Låssenteret i Bergen og Stavanger fått nye kontrakter til en verdi av cirka 4,5 millioner kroner.  For få dager siden ble det kjent at Universitetet i Stavanger gir Låssenteret en rammeavtale verdt flere millioner kroner.

Ståle Raa er fornøyd med ordreinngangen

KOMPETANSE
Administrerende direktør Ståle Raa i Låssenteret er svært tilfreds med ordreinngangen.
– Vi er naturligvis stolte over at vi vinner stadig flere kontrakter. Selv om vi er en ny aktør i markedet, er dette en virksomhet som er utelukkende er basert på årelang kompetanse. Vi har fått de beste med oss i Låssenteret, sier Raa.

LÅS OG POSTKASSER
Portalen bygges på nabotomten til «treet». I dette bygget skal Låssenteret levere dørlåser, samt postkasser. Portalen bygges av BOB med Strand som entreprenør. Det er store forventninger til prosjektet som henvender seg til unge boligkjøpere. Portalen skal stå ferdig i andre kvartal neste år.