låssenteret bergen

Rekordresultater for Låssenteret

Låssenteret har presentert nøkkeltall for 2022 og kan skilte med flere nye, imponerende rekorder. Regnskapet viser en omsetning på 845 millioner. Med dette øker omsetningen med over 200 millioner for andre året på rad. Dersom man inkluderer årsomsetningen i de virksomhetene selskapet overtok i 2022, er omsetning for selskapet hele 870 millioner.

– Vekst i seg selv er ikke det vanskeligste. Det å sørge for at resultatene følger den samme positive utviklingen, er litt mer av et svennestykke. Og det har vi klart til gangs, sier gründer i Låssenteret, Ståle Raa. Driftsresultatet endte på over 79 millioner kroner, en resultatforbedring på over 45 % fra 2021, eller ganske nøyaktig 25 millioner kroner.

– Vi gir oss ikke med dette. Det har lenge vært et uttalt mål for oss å nå en milliard i totalomsetning i 2023, med et driftsresultat på over 100 millioner. Hverken tallene eller utviklingen så langt i 2023 tilsier at vi ikke skal lykkes, sier Raa, og fortsetter; – Når man også tar en titt på de underliggende tallene, vil man for eksempel se at  ordrereserven nærmer seg 500 millioner kroner, stort sett for levering i inneværende år.

Gleden ved resultatet blir enda større i Låssenteret når vi vet at det er mange av de ansatte som vil nyte godt av de gode resultatene og motta bonus basert på de solide resultatene. Alle ansatte i avdelinger som når et driftsresultat på 12% eller mer, oppnår bonus. – Det å «gi bort» ca. 5 millioner kroner strider jo mot manges oppfattelse av fornuft, men når det er i form av bonus for ekstraordinære resultater, da er det lett, avslutter Ståle Raa smilende.