Nøkkelsafe

Når tiden er knapp!

Ved brann, oversvømmelser eller i andre nødsituasjoner gjelder det å gjøre alt riktig, så fort som mulig. I en kritisk situasjon er det ikke ett sekund å miste, og brannvesenet skal ikke bruke verdifull tid på å lete etter nøkler eller måtte bruke tid og krefter på å knuse inngangspartier med slegge og øks. Det tar unødvendig tid – og det blir kostbart. Når nødetatene kommer til et ulykkessted vet de hvor de skal – og det er ofte til en nøkkelsafe.

Det er ikke bare i krisesituasjoner nøkkelsafer er praktiske og nyttige. Det kan jo fort være at du ikke kan være tilstede når du får besøk av en leverandør, montør, reparatør eller håndverker. Eller kanskje du trenger å slippe inn en lege, sykepleier eller hjemmehjelp?  Hvis vedkommende har kode eller tilgang til en nøkkelsafe eller et nøkkelskap, har de plutselig enkel tilgang til lokalene dine – eller huset ditt og deg, for den saks skyld. Ved endt oppdrag låses det og nøklene legges tilbake i nøkkelsafen. Så enkelt – så trygt. Slik brukes også ulike utgaver av våre nøkkelsafer til helse- og omsorgstjenesten. Det gir en problemfri adgangsstyring til en bransje hvor man ganske ofte skifter eller roterer på personell.

Nøkkelsafer gir sikker nøkkelhåndtering.

nokkelsafe-1

01 – oppgaven

Oppgaven er den samme for alle våre oppdragsgivere, uavhengig om det er offentlige etater, vaktselskaper eller private; de ønsker å ha en enkel, lett administrérbar ordning som sikrer rask tilgang til riktige nøkler til ulike bygg, uten at de selv må passe på et halvt tonn med nøkler eller tusenvis av koder. Tilgangen til lokaler skal de ha i krisetilfeller, hvor sekundene teller; brann, oversvømmelse, elektrisitetsutfall eller andre nødsituasjoner.

Brannvesen i mange kommuner er våre beste ambassadører og selv om våre nøkkelsafer produseres i Stavanger, har vi de 15 seneste årene levert gode løsninger til Trondheim, Hammerfest, Hjelmeland, Bergen, Snillfjord, Egesund, Røyken og Åfjord, i tillegg til mange i Rogaland, bare for å nevne noen.

02 – Løsninger

Vi produserer selv fire ulike løsninger når det kommer til nøkkelsafer, nøkkelbokser og nøkkelskap. Samtidig som vi også samarbeider med andre produsenter. Valget kan stå mellom den mest avanserte nøkkelsafesylinderen, nøkkelsafe, nøkkeltube eller nøkkelboks.

Hva du skal bruke er avhengig av behovet ditt og hvilket miljø nøkkelboksene skal stå i. Noen passer bedre til kommunale institusjoner enn til private hjem, mens andre passer best til bedriften.

Alle våre løsninger tilfredsstiller de strengeste sikkerhetsforskrifter og alle våre nøkkelsafer tilfredsstiller FG sine strenge krav til denne typen safer.

Nøkkelsafesylinder

Nøkkelsafesylinderen er en fleksibel nøkkelsafe som er enkel å montere og effektivt sikrer adgang til nødetater som brannvesen. Den leveres med en robust, hengslet dør i rustfritt stål og med Kromer Convar omstillbar nøkkellås. Den beskjedne størrelsen og runde formen gjør at den er enkel å montere i fasader i tre og betong. Våre nøkkelsafesylindre passer for eksempel for næringsbygg, borettslag, hoteller, offentlige bygg, kirker. Les mer om våre nøkkelsafesylindre.

Nøkkelsafe

Nøkkelsafen vår er en rektangulær safe som er svært fleksibel og som krever lite vedlikehold. Innfelling er like lett i en trefasade som i en betongfasade. Nøkkelsafen har en magnetkontakt (NC) som effektivt hindrer uvedkommende å ta seg inn ved hjelp av tilkobling til alarmanlegget som gir signal dersom noen prøver å ta seg inn eller kutter kabelen. Passer også godt i næringsbygg, kirker, borettslag, hoteller og offentlige bygg. Les mer om denne løsningen.

Nøkkeltube

En liten sylinderformet tube som glir pent inn på de fleste fasader. Men, ikke la deg lure. Vår nøkkeltube er trekktestet til 2,7 tonn og tilfredsstiller alle tenkelige krav i forbindelse med sikkerhet. Passer godt til brannvarslingsinstallatører, energiselskaper og offentlig bygg. Les mer om nøkkeltuben.

Nøkkelboks

En nøkkelboks sikrer enkel tilgang for personell som skal ha tilgang til privat bolig. Midt i blinken for å sikre adgang for hjemmetjeneste eller vektere. Passer godt til hjemmetjenesten, installatører og utbyggere. Se bilde og les mer om nøkkelboksen.

03 – Resultatet

Gjenkjøp er det beste beviset vi har for at et pårodukt, et konsept og vi fungerer. Og gjenkjøp har det vært mange av.

Øyvind Holgersen, daglig leder – ProSec Stavanger AS

«ProSec Stavanger AS har helt siden oppstarten i 2003 brukt Låssenteret sine nøkkelsafer. Hovedsakelig benytter vi nøkkeltuben; en monteringsvennlig safe til fornuftig pris. Gode produkter, løsningsorienterte fagfolk og ypperlig service gjør at vi er meget fornøyde med Låssenteret som samarbeidspartner og leverandør.»

 

Vi kan sikkerhet

Ta kontakt med din nærmeste avdeling, så hjelper vi deg med å finne en løsning som dekker dine sikkerhetsbehov.

Finn nærmeste avdeling