Nøkkelsafe

Med nøkkelsafe fra Låssenteret sparer du tid, penger og kanskje liv. En sterk påstand – men helt sann.

Ved brann, oversvømmelser eller el-utfall i store industribygg, næringsbygg og boligblokker gjelder det å gjøre alt riktig, så fort som mulig. I en kritisk situasjon er det ikke ett sekund å miste, og brannvesenet skal ikke bruke verdifull tid på å lete etter nøkler eller måtte bruke tid og krefter på å knuse inngangspartier med slegge og øks. Det tar unødvendig tid – og det blir kostbart på grunn av store materielle skader.

Når nødetatene kommer til et ulykkessted vet de hvor de skal – og det er ofte til et nøkkelskap – eller nøkkelsafe som det heter på fagspråket.

Næring og privat

Det er ikke bare i krisesituasjoner i større industribygg at nøkkelsafer er praktiske og nyttige. Det kan jo fort være at du ikke kan være tilstede når du får besøk av en leverandør, montør, reparatør eller håndverker.

Eller kanskje du trenger å slippe inn en lege, sykepleier eller hjemmehjelp. Hvis vedkommende har kode eller tilgang til en nøkkelsafe eller et nøkkelskap, har de plutselig enkel tilgang til lokalene dine – eller huset ditt og deg for den saks skyld. Ved endt oppdrag låses det og nøklene legges tilbake i nøkkelsafen. Så enkelt – så trygt.

Hvilke muligheter finnes?

Vi har fire forskjellige løsninger når det kommer til nøkkelsafer, nøkkelbokser og nøkkelskap. Valget kan stå mellom den mest avanserte nøkkelsafesylinderen, nøkkelsafe, nøkkeltube eller nøkkelboks.

Hva du skal bruke er avhengig av behovet ditt og hvilket miljø nøkkelboksene skal stå i. Noen passer bedre til kommunale institusjoner enn til private hjem, mens andre passer best til bedriften.

Sikkerhet

Alle våre løsninger tilfredsstiller de strengeste sikkerhetsforskrifter og alle våre nøkkelsafer tilfredsstiller FG sine strenge krav til denne typen safer.

Gjør det selv – eller la oss hjelpe deg

Nøkkelsafene våre kan stort sett monteres i de aller fleste typer vegger av tre, mur, stål og betong. Du kan gjøre det selv eller la oss gjøre det. Vi har gjort det noen ganger.

Bestill nøkkelsafe

Fyll inn skjemaet så kommer vi tilbake til deg og finner en løsning som passer dine behov.


  Norske Låsesmeder
  Mesterbrev
  nkom
  startbank
  startbank
  startbank
  Sentral godkjenning