Låssenteret vokser med over 80 nye medarbeidere – og vi trenger flere!

Det er nå signert en avtale mellom dormakaba Norge AS og Låssenteret AS som i praksis innebærer at Låssenteret overtar dormakaba sin låsesmedvirksomhet i Norge. dormakaba vil fremover fokusere på å være en høykvalitetsleverandør av produkter innen adgangs- og sikkerhetsløsninger.

Overdragelsen skal være fullført innen 1. september i år.

Da avtalen ble kjent, uttalte Konserndirektør Ståle Raa: «Det er med ydmykhet, stor glede og stolthet jeg ønsker våre nye kollegaer fra dormakaba velkommen til Låssenteret. Våre nye kollegaer representerer en virksomhet med lang historie og noe av det mest kompetente og kunnskapsrike fagmiljøet i Norge. Høy kompetanse, erfaring og solid fagkunnskap kjennetegner de ansatte som nå blir en del av Låssenteret.

Avtalen omfatter hele dormakaba sin låsesmedvirksomhet, herunder avdelingene knyttet til Installasjon og prosjektvirksomheten, i Tromsø, Trondheim, Bergen, Haugesund, Sandefjord, Drammen, Oslo og Gjøvik. Videre inkluderer overtagelsen også Service og ettermarked i Tromsø, Haugesund, Gjøvik og Sandefjord.

Avtalen innebærer at i overkant av 80 ansatte fra dormakaba vil bli tilbudt stilling i Låssenteret AS. Ordreboken, serviceavtaler, tilbudsmassen og store deler av låssystemarkivet er også omfattet av overdragelsen.

Avdelingene i Tromsø, Trondheim, Sandefjord, Drammen, Oslo og Gjøvik vil bestå som egne avdelinger i Låssenteret AS, mens avdelingene i Bergen og Haugesund vil bli en del av Låssenteret AS sine avdelinger i disse byene.

Oppkjøpet har allerede skapt mye positivitet og kommer til å bidra til videre vekst for Låssenteret. Vi ser allerede nå at vi vil ha behov for mange flere ansatte i nær sagt alle avdelingene, både som avdelingsledere og montører. Låssenteret har derfor utlyst mange nye stillinger over hele landet på Finn. Oppfordringen er klar: Søk spennende jobber i en spennende bedrift.