Låssenteret utvider tjenestetilbudet med glass!

Låssenteret har siden oppstarten, som navnet tilsier, primært vært en låsesmedbedrift med hovedfokus på låser, beslag, sikkerhet og adgangskontroll. De siste årene har det imidlertid vært naturlig for oss å utvide virksomheten til beslektede områder, som for eksempel til glass.

Den aller beste sikkerheten oppnår man med å ha tykke vegger uten vinduer og stengte dører, men i et slikt miljø er det – forståelig nok – ikke mange som ønsker å oppholde seg over lengre tid. Med glass kan sikkerhet og trivsel gå hånd i hånd med glassprodukter som solide sikkerhetsglass og brannglass.

Les mer om våre løsninger innen glass.

Vi har nå flere avdelinger som har blant landets sterkeste fagmiljøer innenfor glass og glasstjenester – og disse leverer til hele landet. Gjennom våre avdelinger har du nå tilgang til det ypperste Norge har å tilby innen glass til innramming, vindusglass, glassvegger, interiørglass, speilglass, glassrekkverk, glasstrapper, støyreduserende glass,, energispareglass, solbeskyttende glass og frostet glass – bare for å nevne noen av de produktene vi nå tilbyr.

Finn din nærmeste avdeling.