Mobilnøkkel for sameier, borettslag og næringsbygg

Mobilnøkkel for sameier,
borettslag og næringsbygg

Kontakt oss for et godt tilbud

L-key er en elektronisk dørlås og nøkkel som fungerer med din eksisterende lås. Installasjonen tar bare noen minutter, og vips så er din gamle mekaniske lås blitt til en elektronisk dørlås som du kan åpne med mobilen.

Få nøkkelknippet på mobilen

Med L-key er det lekende lett for beboeren å dele nøkler med andre. For eksempel om man har familie eller venner på besøk eller håndverkeren trenger å komme inn når man er på jobb. Da går man bare inn i appen og låser opp når de står foran døren.

Lavere kostnader, mindre administrasjon

For borettslaget betyr det også mye tid og penger spart på administrasjon, bytting av låser og mistede nøkler.  En digital nøkkel kan rett og slett ikke mistes, og i tillegg reduseres slitasjen på de mekaniske låsene. Tilganger styres enkelt via skyen. Det er enklere og, ikke minst, mye tryggere.

nøkkelfri lås

Spar tid

Styret slipper å være fysisk til stede for å overlevere nøkler eller slippe inn andre som trenger tilgang. I stedet kan man dele en tidsbegrenset digital nøkkel, slik at de kan låse seg inn selv.

Økt trygghet

Sikkerhet med digitale nøkler er betydelig bedre. Digitale nøkler kan ikke mistes eller kopieres av andre. Eieren kan velge å dele nøkler med andre, og tidsbegrense bruk om ønskelig

Spar kostnader

Reduser mekanisk slitasje på fellesdører samt antall bestillinger av systemnøkler. Digitale nøkler kan ikke mistes og styret har full oversikt i eget kontrollsenter.

Effektiviser arbeidet

Vi vet at du har andre ting du vil bruke tiden din på enn å administrere fysiske nøkler. Det kan være tidkrevende å holde styr på alle nøklene som tilhører et boligselskap, både for beboere og deg som sitter i styret.

Perfekt for borettslag

Få et uforpliktende tilbud på L-key – send oss en melding via kontaktskjemaet eller ring oss for en hyggelig prat.

baerum@lassenteret.no
417 00 045
Bærumsveien 473, 1351 Rud

Åpningstider:
Mandag- fredag: 07:00 – 16:00