Et samarbeid for fremtiden

Invite Guest Technology AS og Låssenteret AS har inngått partneravtale for sammen å kunne hjelpe utleie- og overnattingsbedrifter med digitalisering av gjestereisen og automatisering av adgangsløsninger.

Invite har utviklet et digitalt økosystem for automatisering av prosesser hos utleie- og overnattingsbedrifter. Her kan man blant annet automatisere tildeling av digitale nøkler og koder, optimalisere temperaturstyring for å redusere energiforbruket og tilby gjestene en sømløs digital gjestereise. Løsningen reduserer behov for resepsjon, manuelle driftsoppgaver og reduserer energikostnader.

Største låsesmed med avdelinger over hele Norge

Låssenteret er Norges største frittstående sikkerhetssenter og låsesmed med over 450 kvalifiserte fagfolk. Selskapet har 36 avdelinger fordelt over hele landet fra Kirkenes i nord til Kristiansand i sør. Låssenteret håndterer prosjekter innen adgangskontroll, sikkerhet, lås og beslag til både privatpersoner og bedrifter. Låssenteret har som mål å være ledende i bransjen gjennom de beste fagfolkene og de mest fornøyde kundene.

Effektive leveranser

Låssenteret er ekspert på låssystemer, montering og drift av disse, mens Invite fokuserer på software og optimalisering av prosesser. Med denne avtalen får felles kunder tilgang på det beste fra to verdener;

  • Den beste kompetansen på lås som er å oppdrive i Norge, noe som vil forenkle leveransen og igangsettingen av nye anlegg.
  • Automasjonsløsninger som forenkler driften og forbedrer bærekraften for utleie- og overnattingsbedrifter.

Daglig leder i Invite Guest Technology AS, Hugo Mølmesdal uttaler følgende;

«Låssenteret har vært en god og fremoverlent samarbeidspartner over flere år og vi er veldig glade for å få formalisert samarbeidet med et så kompetent selskap når vi nå oppskalerer virksomheten. Vi komplementerer hverandre både på produkt og tjenester – en fordel spesielt for våre felles kunder.»

Innovative løsninger

Med Invite og digitale låser får utleie- og overnattingsbedriftene mange nye fordeler. Hele prosessen fra registrert booking til utsjekk blir digitalisert, med alle de positive
ringvirkningene dette har. Samtidig får utleieselskapene mulighet til å legge til andre funksjonaliteter, som for eksempel temperaturstyring tilpasset hver enkelt gjests ønsker og
adferd.

Låssenteret ser samarbeidet som interessant da de kan betjene kunder mer effektivt og samtidig tilby et innovativt produkt som passer godt med ulike låsleveranser. Som en fremoverlent aktør i markedet er det viktig for Låssenteret å synliggjøre sin evne og vilje til å fronte ny teknologi.

Gründer i Låssenteret, Ståle Raa uttaler;

«Den digitale reisen i vår bransje har så vidt startet. Invite Guest Technology AS har mye spennende på gang innen automasjon for utleie og overnattingsbedrifter. Dette er et samarbeid for fremtiden og vil gi begge parter gode konkurransefordeler»

Fordelene for overnattingsbedriftene

Strømlinjeformede prosesser og konkrete tiltak for å effektivisere leveranser, samtidig som man er gode rådgivere til felles kunder, er vinn-vinn for overnattingsbedriftene. Begge selskapene ser store effektiviseringsgevinster som følge av samarbeidet og gleder seg til å komme i gang.

For ytterligere informasjon:

Låssenteret:
Administrerende direktør Ståle Raa: 970 55 307 eller stale@lassenteret.no

Invite Guest Technology AS:
Daglig leder Hugo Mølmesdal: 915 42 544 eller hugo@visitinvite.com