OBOS-nøkkel

Vi vet at du har andre ting du vil bruke tiden din på enn å håndtere og administrere fysiske nøkler. Det kan være både tidkrevende og utfordrende å holde styr på alle nøklene som tilhører et boligselskap, både for beboere og deg som sitter i styret.

Daglig er det eksterne som trenger tilgang. Fra håndverkere og pakkeleveringer til venner og familie.

Med OBOS-nøkkel kan du gi midlertidig eller permanent tilgang like enkelt som å sende en SMS.

obos-nøkkel

OBOS-nøkkel

I samarbeid med OBOS og det norske teknologiselskapet Unloc kan vi nå tilby dere OBOS-nøkkelen. Et praktisk og fremtidsrettet supplement til deres eksisterende låssystem som vil gi deg bedre oversikt og beboerne mer frihet.

Hvordan fungerer det?

Den unike teknologien fungerer på tvers av ulike type låssystemer vi leverer. Det betyr at dere kan velge løsninger som passer deres dører og behov best, og fortsatt samle ulike tilganger på deres digitale nøkkelknippe i Unloc-appen. I tillegg skjer administrasjonen av tilganger til boligeiere i styrerommet, så styret har full kontroll på hvilke boligeiere som har tilgang hvor.

obos-nøkkelen

Slik kommer du i gang

Løsningen kan bestilles via obos.no, og bestiller du nå, subsidierer OBOS deler av kostnaden. Låssenteret, som er deres serviceselskap, gjennomfører installasjon og klargjør løsningen for bruk.

Norske Låsesmeder
Mesterbrev
nkom
startbank
startbank
startbank
Sentral godkjenning