Yale Doorman

Yale Doorman

En enklere og tryggere hverdag

Yale Doorman er Norges første FG-godkjente elektroniske lås. Med Yale Doorman kan du si farvel til nøkkelknippen og få full kontroll over hvem som kommer og går.

yale doorman

Si farvel til nøklene

Denne elektroniske låsen fra Yale gjør at du ikke lenger trenger være redd for å miste nøklene dine. Du låser deg inn enkelt med en egendefinert pin-kode eller brikke. Har du alarm fra Verisure eller Sector Alarm kan du også låse opp Yale Doorman med app via mobiltelefonen din.

Vit hvem som kommer og går

Nøkler kan mistes og stjeles. Ofte låner vi de bort eller legger de bak potteplanten når håndverkeren kommer på besøk, og mange overtar ny bolig uten å bytte lås. Det er ikke alltid like lett å ha oversikt over hvem som har nøkkel eller hvor nøklene har vært.

Elektroniske låser som Yale Doorman gjør at du alltid har oversikt over hvem som kan komme seg inn og med appen kan du også administrere tilganger og se når folk er hjemme. Får du en håndverker på besøk kan du gi de en midlertidig kode som varer ut dagen. Med Yale Doorman har du alltid full kontroll.

Like solid som tradisjonelle låser

Yale Doorman er den første FG-godkjente elektroniske låsen noe som betyr at den har blitt grundig testet av Forsikringsselskapenes Godkjennelsesnenvd, blant annet ved at den har motstått innbruddsforsøk med håndverktøy.

Yale Doorman er også utviklet spesielt for de påkjenninger vær og vind utgjør i landet vårt. Den elektroniske låsen er spesielt motstandsdyktig mot kulde, varme, snø, regn og til og med brann. Doorman passer de aller fleste inngangsdører i Norge som har dørtykkelse mellom 40 – 88 mm.

Enkel å montere, enkel i bruk

Er du litt praktisk anlagt kan du fint klare å installere Yale Doorman på egen hånd. Installasjonsveiledningen for Yale Doorman er lett å følge og det finnes også gode installasjonsvideoer som kan hjelpe deg å komme i gang. Har du derimot en dør som må tilpasses for Yale Doorman, eller rett og slett ønsker å få fagfolk til å foreta installasjonen, hjelper vi deg selvfølgelig med monteringen.

Yale Doorman har integrerte taleinstruksjoner som hjelper deg å programmere inn brikker og pin-koder.

Spesifikasjoner for Yale Doorman

  • Dimensjoner: 290mm (H) x 46mm (B) x 23.2mm (D)
  • Strømforsyning: 4 x AA batterier – levetid ca. 1 år med varsel ved lavt batterinivå
  • Temperatur: Innside 0° til +50° og utside fra -25° til +70°
  • Branntestet EI30 (EN-1191)
  • Overflatebehandling: Sølvspray med UV-filter
  • IP rangert til IP55
  • FG-godkjent
  • Innebygget døralarm på 80 dB

Administrasjon

Ytrebygdsvegen 11, 5251 Søreidgrend


Norske Låsesmeder
Mesterbrev
Trioving Sikkerhetsseter
nkom
startbank
startbank
miljofyrtarn