Prosjektleder – Salg

Avdeling Kristiansand S.

Ønsker du å jobbe for et selskap i sterk vekst?

Vi ønsker oss flere engasjerte medarbeidere til vår avdeling i Kristiansand, og søker   

 

PROSJEKTLEDER

Prosjektleder jobber med innsalg og oppfølging av egne ordrer og prosjekter, og er ansvarlig for prosjektet frem til ferdigstillelse. Du ivaretar eksisterende kundeportefølje, samt jobber med nye potensielle kunder og er ansvarlig for eget salgsbudsjett. Du ivaretar alle typer henvendelser inklusiv serviceoppdrag, overvåker markedet, har tett dialog med våre kunder og samarbeidspartnere og har førstehåndskunnskap om hvilke helhetlige sikkerhetsløsninger vi kan tilby.

Ønskede kvalifikasjoner for prosjektleder

  • Erfaring med å jobbe med prosjektstyring og salg.
  • Erfaring fra lås-, automatikk-, alarm- eller adgangskontrollbransjen.
  • Relevant fagbrev/ svennebrev vil være en fordel.

Motivasjon, læringsvilje og interesse kan veie opp for manglende formell kompetanse.

Plettfri vandel og førerkort klasse B er et krav. Du må kunne snakke og skrive flytende norsk og ha orden og god fremtreden. Reiseaktivitet må påregnes.

For å lykkes i stillingen mener vi det er viktig at:

Du kan arbeide selvstendig, er kreativ og løsningsorientert. Du har interesse og engasjement for jobben din, er ansvarsbevisst og har klare krav til egen kvalitet. Du er tillitsskapende og bevisst på å bidra til et godt arbeidsmiljø sammen med dine kollegaer. Du er fleksibel i forhold til forefallende arbeidsoppgaver og overholder tidsfrister. Du bidrar til at bedriften oppnår sine målsetninger, både kvantitative og kvalitative, og liker å yte topp service, overfor våre kunder og samarbeidspartnere, så vel som egne kollegaer.

Vi tilbyr:

Godt arbeidsmiljø og kompetente kollegaer med engasjement og yrkesstolthet. Konkurransedyktige betingelser, forsikring og pensjonsvilkår i henhold til bransjens standard, og relevant moderne arbeidsutstyr.

Stillinger: Prosjektleder – Salg
Arbeidstid: Heltid
Sted: Kristiansand S.

Søknader behandles fortløpende

Vennligst ta kontakt med vår avdelingsleder i Kristiansand, Sindre Slyngstad. Søknad og CV kan sendes snarest på epost.

Telefon: 947 90 433
E-post: sindre.slyngstad@lassenteret.no