Prosjektleder og Serviceteknikere

Avdeling Tromsø

Ønsker du å jobbe for et selskap i sterk vekst?

Vi ønsker oss flere engasjerte medarbeidere til vår avdeling i Tromsø, og søker   

 

PROSJEKTLEDER

Prosjektleder jobber med innsalg og oppfølging av egne prosjekter, og er ansvarlig for prosjektet frem til ferdigstillelse. Du ivaretar eksisterende kundeportefølje, samt jobber med nye potensielle kunder og er ansvarlig for eget salgsbudsjett. Du ivaretar alle typer henvendelser inklusiv serviceoppdrag, overvåker markedet, har tett dialog med våre kunder og samarbeidspartnere og har førstehåndskunnskap om hvilke helhetlige sikkerhetsløsninger vi kan tilby.

Ønskede kvalifikasjoner for prosjektleder

  • Erfaring med å jobbe med prosjektstyring og salg.
  • Erfaring fra lås-, automatikk-, alarm- eller adgangskontrollbransjen.
  • Relevant fagbrev/ svennebrev vil være en fordel.

SERVICETEKNIKERE

Servicetekniker jobber med installasjon og service av helhetlige sikkerhets-løsninger. Automatiske sikkerhetsanlegg som dørautomatikk, elektromekanisk lås, adgangskontroll, porttelefon, CCTV og alarmsystemer. Mekanisk lås, låssystemer, beslag og andre sikkerhetsprodukter.

Ønskede kvalifikasjoner for serviceteknikere

  • Erfaring med løsninger og produkter innen adgangskontroll, alarmsystemer, automatikk, elektroniske og mekaniske låssystemer.
  • Erfaring med automasjon.
  • Erfaring med svakstrøm.
  • Relevant fagbrev/ svennebrev vil være en fordel.
  • God data- og nettverkskunnskap.

Følgende gjelder for stillingene.

Motivasjon, læringsvilje og interesse kan veie opp for manglende formell kompetanse. Relevant fagbrev/ svennebrev kan være låsesmed, telekommunikasjon, automasjon, dataelektroniker, elektriker.

Plettfri vandel og førerkort klasse B er et krav. Du må kunne snakke og skrive flytende norsk og ha orden og god fremtreden.

Du er vår representant utad og ansvarlig for å utføre dine oppdrag på en effektiv og nøyaktig måte. Du vil bidra til at Låssenteret oppnår sine målsetninger, både kvantitative og kvalitative, og yter topp service, overfor våre kunder og samarbeidspartnere, så vel som egne kollegaer.

Vi tilbyr:

Godt arbeidsmiljø og kompetente kollegaer med engasjement og yrkesstolthet. Konkurransedyktige betingelser, forsikring og pensjonsvilkår i henhold til bransjens standard, og relevant moderne arbeidsutstyr.

Stillinger: Prosjektleder, Serviceteknikere 
Arbeidstid: Heltid
Sted: Tromsø 

Søknader behandles fortløpende

Vennligst ta kontakt med vår avdelingsleder i Tromsø, Kay Harald Stensland. Søknad og CV kan sendes snarest på epost.

Telefon: 907 77028
E-post: kay.stensland@lassenteret.no