Montør/ Servicetekniker

 

Ønsker du deg spennende utfordringer i et selskap i sterk vekst?
Har du bakgrunn som håndverker? Er serviceinnstilt, arbeidsom og pålitelig?
Vi søker en allsidig montør med stå-på vilje til vår avdeling i Kirkenes.

 

MONTØR/ SERVICETEKNIKER

Låssenteret Thermoglass sine kjerneområder er konsentrert rundt lås og glasstjenester, hvor lokal produksjon, sertifisert virksomhet og nærhet til markedet utgjør de viktigste preferansene. Vi har et bredt spekter av solskjermingsprodukter for både private- og næringsbygg, i tillegg til lokal produksjon av både fasadeprodukter og rammeproduksjon.

Hos oss vil du få en variert arbeidshverdag med ulike oppgaver innen installasjon og service av våre produkter og løsninger. Du er vår representant utad og ansvarlig for å utføre dine oppdrag på en effektiv og nøyaktig måte. Orden og god fremtreden, samt plettfri vandel er en selvfølge.

Vi tilbyr:

Godt arbeidsmiljø og kompetente kollegaer med engasjement og yrkesstolthet. Konkurransedyktig lønn og betingelser samt relevant arbeidsutstyr. Arbeidssted er Kirkenes og omegn og reiseaktivitet må påregnes. Tiltredelse snarest.

Motivasjon, læringsvilje og interesse kan veie opp for manglende formell kompetanse.
Vi søker deg som har:
  • Erfaring som håndverker – tømrer, industrimekaniker, elektriker, automatiker eller annen relevant bakgrunn.
  • Teknisk forståelse og interesse for våre fagområder.

Plettfri vandel; uttømmende politiattest må leveres før ansettelse, og førerkort klasse B er et krav (BE er ønskelig). Du snakker og skriver norsk.

For å lykkes i stillingen mener vi det er viktig at:

Du kan arbeide selvstendig, er kreativ og løsningsorientert. Du har interesse og engasjement for jobben din, er ansvarsbevisst og har klare krav til egen kvalitet. Du er tillitsskapende og bevisst på å bidra til et godt arbeidsmiljø sammen med dine kollegaer. Du er fleksibel i forhold til forefallende arbeidsoppgaver og overholder tidsfrister. Du bidrar til at bedriften oppnår sine målsetninger, både kvantitative og kvalitative, og liker å yte topp service, overfor våre kunder og samarbeidspartnere, så vel som egne kollegaer.

Stilling: Montør/ Servicetekniker 
Arbeidstid: Heltid
Sted: Kirkenes

Søknader behandles fortløpende

Henvendelser bes rettes til Håkon Olsen, plassjef Låssenteret Thermoglass Kirkenes. Søknad og CV kan sendes per epost og innen 30.september 2021.

Telefon: 417 00 165
E-post: alta@lassenteret.no