Låsesmeder – Montører

Låsesmeder/ Montører

Avdeling Førde

Stilling: Låsesmeder/ Montører
Arbeidstid: Heltid
Sted: Førde

Søknader vurderes fortløpende

Henvendelser kan rettes til Ståle Raa, Konserndirektør Låssenteret AS. Søknad og CV kan sendes snarest.

Søknadsfrist: 15. desember 2019

Telefon: 970 55307
E-post: stale@lassenteret.no

Ønsker du å jobbe for et selskap i sterk vekst, der du kan være med på eiersiden?

Er du opptatt av kvalitet, god service og godt arbeidsmiljø? Har du erfaring med installasjon av sikkerhetsløsninger? Er du interessert i å jobbe med lås, beslag og elektromekanikk?

 

LÅSSENTERET STARTER NY AVDELING I FØRDE

OG SØKER ETTER AVDELINGSLEDER OG LÅSESMEDER/ MONTØRER.

LÅSESMEDER/ MONTØRER

Som Låsesmed / Montør vil du jobbe med installasjon og service av helhetlige sikkerhetsløsninger, montering av lås og beslag og elektromekaniske produkter slik som dørautomatikk, adgangskontroll og alarm. Vi har nye og moderne lokaler i Førde sentrum og avdelingen skal dekke markedet i Sogn og Fjordane i samarbeid med våre avdelinger på Nordfjordeid og i Bergen. Låsesmed/ Montør rapporterer til avdelingsleder.

Motivasjon, læringsvilje og interesse kan veie opp for manglende formell kompetanse.

Følgende kvalifikasjoner er ønskelige, men ikke avgjørende.

  • Erfaring fra lås-, automatikk-, alarm- og/ eller adgangskontrollbransjen.
  • Erfaring med svakstrøm.
  • God data- og nettverkskunnskap.
  • Relevant fagbrev vil være en fordel.

Du er vår representant utad og ansvarlig for å utføre dine oppdrag og oppgaver på en effektiv og nøyaktig måte. Orden og god fremtreden, samt plettfri vandel er et krav. Uttømmende politiattest må fremvises.

Søkere må ha førerkort klasse B samt være flytende i norsk muntlig/ skriftlig.

For å lykkes i stillingene mener vi det er viktig at: Du kan arbeide selvstendig, er løsningsorientert og ansvarsbevisst og har klare krav til egen kvalitet. Du er tillitsskapende og bevisst på å bidra til et godt arbeidsmiljø sammen med dine kollegaer. Du er fleksibel i forhold til forefallende arbeidsoppgaver og overholder tidsfrister. Du bidrar til at bedriften oppnår sine målsetninger, både kvantitative og kvalitative, og yter topp service, overfor våre kunder og samarbeidspartnere, så vel som egne kollegaer.

Vi tilbyr: Godt arbeidsmiljø og kompetente kollegaer. Konkurransedyktige betingelser, forsikring og pensjonsvilkår i henhold til bransjens standard, og relevant og moderne arbeidsutstyr.

Arbeidssted er Førde og omegn. Reiseaktivitet må påregnes.

Låssenteret er medlem i Foreningen Norske Låsesmeder og oppfyller alle kvalifikasjoner for mesterbrev. Vi er også autorisert TrioVing sikkerhetssenter, og kan tilby konsulentbistand, levering og montering av utstyr for offentlige bygg, bedrifter og boliger.

Norske Låsesmeder
Mesterbrev
Trioving Sikkerhetsseter
nkom
startbank
startbank

Administrasjon

Ytrebygdsvegen 11, 5251 Søreidgrend