Lærling

Avdeling Ulsteinvik 

Ønsker du å ta fagutdanning med læretid i et solid selskap?

 

Vår avdeling Ulsteinvik  søker Lærling i Låsesmedfaget eller Telekommunikasjon.

Låssenteret er en godkjent opplæringsbedrift, mesterbedrift og FG godkjent bedrift med medlemskap i Foreningen Norske Låsesmeder.

Lærling følger læreplan 2+2 med to-års lærekontrakt og vil jobbe sammen med våre erfarne montører med lås og beslag, spennende og teknologibaserte løsninger, og man vil ta del i et fagområde der moderne løsninger og nytenking innen elektronikk har høy prioritet.  Lærling vil rapportere til sin fagansvarlig i avdelingen.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø med kompetente kollegaer med engasjement og yrkesstolthet, og du vil ta del i og få kunnskap om installasjon og service av:

  • Mekanisk lås, låssystemer, beslag og andre sikkerhetsprodukter.
  • Automatiske sikkerhetsanlegg som dørautomatikk, elektromekanisk lås, adgangskontroll, porttelefon, CCTV og alarmsystemer.
  • Elektromekaniske produkter.

Etter to års fullført læretid avlegges svenneprøve.

Du må ha: Fullført Vg1 og Vg2 med godkjent fagkombinasjon (elektrofag/ automasjon) samt motivasjon, læringsvilje og interesse. Du utfører dine oppgaver på en god måte, har orden og god fremtreden, samt plettfri vandel.

Uttømmende politiattest må leveres før ansettelse, og førerkort klasse B er et krav.

For å lykkes som lærling mener vi det er viktig at: Du viser interesse og engasjement for de ulike oppgavene du får tildelt, er ansvarsbevisst og overholder tidsfrister i både den praktiske og teoretiske delen av læreløpet.

Stilling: Lærling 
Arbeidstid: Heltid
Sted: Ulsteinvik

Søknader behandles fortløpende

Henvendelser bes rettes til avdelingsleder Kenneth I. Rogne, Låssenteret avd. Ulsteinvik. Søknad og CV kan sendes per epost.

Telefon: 951 76788
E-post: kenneth.rogne@lassenteret.no