Lærling i Kirkenes

 

Ønsker du å ta fagutdanning i et solid selskap?

Låssenteret Thermoglass sine kjerneområder er konsentrert rundt lås og glasstjenester, hvor lokal produksjon, sertifisert virksomhet og nærhet til markedet utgjør de viktigste preferansene. Vi har et bredt spekter av solskjermingsprodukter for både private- og næringsbygg, i tillegg til lokal produksjon av både fasadeprodukter og rammeproduksjon.

Vi søker Lærling i Låsesmedfaget til vår avdeling i Kirkenes

 

Låssenteret er godkjent opplæringsbedrift, mesterbedrift og FG godkjent bedrift med medlemskap i Foreningen Norske Låsesmeder.

Som Lærling vil du følge læreplan 2+2 med to-års lærekontrakt og jobbe sammen med våre erfarne montører med lås og beslag, spennende og teknologibaserte løsninger, og man vil ta del i et fagområde der moderne løsninger og nytenking innen elektronikk har høy prioritet.

Du er vår representant utad og ansvarlig for å utføre dine oppgaver på en effektiv og nøyaktig måte. Orden og god fremtreden, samt plettfri vandel er en selvfølge. Lærling vil rapportere til sin fagansvarlige i avdelingen og snarlig tiltredelse er ønskelig.

Vi tilbyr:

Et godt arbeidsmiljø med kompetente kollegaer med engasjement og yrkesstolthet. Arbeidssted er Kirkenes men det kan også være aktuelt med noe utplassering til vår avdeling i Alta.

Som lærling vil du ta del i og få kunnskap om installasjon og service av:

  • Mekanisk lås, låssystemer, beslag og andre sikkerhetsprodukter.
  • Automatiske sikkerhetsanlegg som dørautomatikk, elektromekanisk lås, adgangskontroll, porttelefon, CCTV og alarmsystemer.
  • Elektromekaniske produkter.

Etter to års fullført læretid avlegges svenneprøve.

Motivasjon, læringsvilje og interesse kan veie opp for manglende formell kompetanse.

Ønskelig bakgrunn for ordinært læreløp for låsesmedfaget er godkjent Vg1 og Vg2 med godkjent fagkombinasjon (elektrofag/ automatisering), men andre fagkombinasjoner og/ eller håndverkerbakgrunn kan også være mulig.

Plettfri vandel; uttømmende politiattest må leveres før ansettelse, og førerkort klasse B er et krav.

For å lykkes som lærling mener vi det er viktig at:

Du viser interesse og engasjement for de ulike oppgavene du får tildelt, er ansvarsbevisst og overholder tidsfrister i både den praktiske og teoretiske delen av læreløpet. Du er tillitsskapende og bevisst på å bidra til et godt arbeidsmiljø sammen med dine kollegaer.

Stilling: Lærling 
Arbeidstid: Heltid
Sted: Kirkenes

Søknader behandles fortløpende

Henvendelser bes rettes til Tom-Edvard Simensen, avdelingsleder Låssenteret Thermoglass Kirkenes. Søknad og CV kan sendes per epost.

Telefon: 909 97 164
E-post: alta@lassenteret.no