Låssenteret ekspanderer i 8 norske byer

 

Vi søker engasjerte medarbeidere til en rekke stillinger i Tromsø, Trondheim, Gjøvik, Oslo, Drammen, Sandefjord, Haugesund og Bergen.

 

Vi vil ansette avdelingsledere, prosjektledere og serviceteknikere i: Tromsø, Trondheim, Gjøvik, Oslo, Drammen, Sandefjord.

I Haugesund og Bergen søker vi etter prosjektledere og serviceteknikere.

AVDELINGSLEDERE

Avdelingsleder er ansvarlig for den daglige driften av avdelingen. Du vil følge opp prosjektledere/ salg på tilbud-, ordrereserve og ferdigstillelse, og har fokus på optimal kapasitetsutnyttelse på montasje. Du sikrer at avdelingen til enhver tid har implementert og gjennomfører gjeldende rutiner for å oppnå avdelingens målsetninger. Avdelingsleder rapporterer til administrerende direktør.

Ønskede kvalifikasjoner for avdelingsledere
 • Erfaring som avdelings-/ mellomleder.
 • Erfaring med B2B salg og/ eller å jobbe med prosjektstyring.
 • Erfaring fra lås-, automatikk-, alarm- og/ eller adgangskontrollbransjen.
 • Relevant fagbrev/ svennebrev vil være en fordel.

PROSJEKTLEDERE

Som Prosjektleder vil du jobbe med innsalg og oppfølging av egne prosjekter, og er ansvarlig for prosjektet frem til ferdigstillelse. Du vil ivareta eksisterende kundeportefølje, samt jobbe med nye potensielle kunder og er ansvarlig for sitt eget salgsbudsjett. Du ivaretar alle typer henvendelser inklusiv serviceoppdrag, overvåker markedet, har tett dialog med våre kunder og samarbeidspartnere og har førstehåndskunnskap om hvilke helhetlige sikkerhetsløsninger vi kan tilby.

Ønskede kvalifikasjoner for prosjektledere
 • Erfaring med å jobbe med prosjektstyring og salg.
 • Erfaring fra lås-, automatikk-, alarm- eller adgangskontrollbransjen.
 • Relevant fagbrev/ svennebrev vil være en fordel.

SERVICETEKNIKERE

Som Servicetekniker vil du jobbe med installasjon og service av helhetlige sikkerhets-løsninger. Automatiske sikkerhetsanlegg som dørautomatikk, elektromekanisk lås, adgangskontroll, porttelefon, CCTV og alarmsystemer. Mekanisk lås, låssystemer, beslag og andre sikkerhetsprodukter.

Ønskede kvalifikasjoner for serviceteknikere
 • Erfaring med løsninger og produkter innen adgangskontroll, alarmsystemer, automatikk, elektroniske og mekaniske låssystemer.
 • Erfaring med automasjon.
 • Erfaring med svakstrøm.
 • Relevant fagbrev/ svennebrev vil være en fordel.
 • God data- og nettverkskunnskap.
FØLGENDE GJELDER FOR ALLE STILLINGENE.

Motivasjon, læringsvilje og interesse kan veie opp for manglende formell kompetanse. Relevant fagbrev/ svennebrev kan være låsesmed, telekommunikasjon, automasjon, dataelektroniker, elektriker.

Plettfri vandel og førerkort klasse B er et krav. Du må kunne snakke og skrive flytende norsk og ha orden og god fremtreden. Du er vår representant utad og ansvarlig for å utføre dine oppdrag på en effektiv og nøyaktig måte. Du vil bidra til at Låssenteret oppnår sine målsetninger, både kvantitative og kvalitative, og yter topp service, overfor våre kunder og samarbeidspartnere, så vel som egne kollegaer.

Vi tilbyr

Godt arbeidsmiljø og kompetente kollegaer med engasjement og yrkesstolthet. Konkurransedyktige betingelser, forsikring og pensjonsvilkår i henhold til bransjens standard, og relevant moderne arbeidsutstyr.

Stilling: Avdelingsledere, Prosjektledere, Serviceteknikere 
Arbeidstid: Heltid

Søknader behandles fortløpende. Ansettelse fra 1.9.2020

Henvendelser bes rettes til  Adm. direktør Odd-Harald Danielsen eller HR Direktør Jorunn Svidal. Søknad og CV kan sendes per epost. Vennligst merk søknad med by og hvilken stilling du søker på.

Telefon: 91541134
E-post: odd.harald@lassenteret.no

Telefon: 98287372
E-post: jorunn.svidal@lassenteret.no