Avdelingsleder i Førde

 

Ønsker du deg spennende utfordringer i et selskap i sterk vekst?

Til vår avdeling i Førde søker vi

Operativ avdelingsleder 

Avdelingsleder er ansvarlig for den daglige driften og har budsjett- og resultatansvar for avdelingen. Du vil til daglig jobbe med montasje og salg samt lede avdelingen. Vi har moderne lokaler i Førde sentrum og avdelingen skal dekke markedet i Sogn og Fjordane i samarbeid med våre avdelinger på Nordfjordeid og i Bergen.

Du vil ha en operativ rolle, ansvarlig for å ivareta eksisterende kundeportefølje, og vil jobbe med innsalg og oppfølging av tilbud, sikre god ordrereserve og ferdigstillelse av oppdrag. I tillegg vil du selv bistå med montasje samt ha fokus på optimal utnyttelse av avdelingens montasjekapasitet. Du sikrer at avdelingen til enhver tid har implementert og gjennomfører gjeldende rutiner for å oppnå avdelingens målsetninger. Avdelingsleder rapporterer til administrerende direktør.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og kompetente kollegaer med engasjement og yrkesstolthet. Konkurransedyktige betingelser og relevant arbeidsutstyr.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Erfaring som avdelings-/ mellomleder.
  • Erfaring med B2B salg og/ eller å jobbe med prosjektstyring.
  • Erfaring fra lås-, automatikk-, alarm- og/ eller adgangskontrollbransjen.
  • Relevant fagbrev/ svennebrev vil være en fordel.

Plettfri vandel; uttømmende politiattest må leveres før ansettelse og førerkort klasse B er et krav.

For å lykkes i stillingen mener vi det er viktig at: Du er selvstendig, løsningsorientert og har en kommersiell innstilling. Du er ansvarsbevisst og har klare kvalitetskrav til eget arbeid.  Du er tillitsskapende og bevisst på å bidra til et godt arbeidsmiljø sammen med dine kollegaer. Du styrer avdelingen slik at den oppnår sine målsetninger, både kvantitative og kvalitative, og liker å yte topp service, overfor våre kunder og samarbeidspartnere, så vel som egne kollegaer.

Arbeidssted er Førde.

Stilling: Avdelingsleder
Arbeidstid: Heltid
Sted: Førde

Søknader behandles fortløpende

Henvendelser bes rettes til administrerende direktør i Låssenteret, Odd-Harald Danielsen. Søknad og CV kan sendes per epost.

Telefon:915 41134
E-post: odd.harald@lassenteret.no