Avdelingsleder

Avdeling Egersund 

Ønsker du deg en spennende og utfordrende jobb?

Dette er en unik sjanse for deg som ønsker å drive din egen avdeling, men samtidig ha trygghet med et støtteapparat rundt deg. Det viktigste er at du er motivert og har et sterkt ønske om å utvikle en avdeling ved å dra nytte av potensialet i markedet og dine medarbeidere.

Avdelingsleder er ansvarlig for den daglige driften og har budsjett og resultatansvar for avdelingen. Du sikrer lønnsom og effektiv drift gjennom å følge opp prosjektledere/ salg på tilbud-, ordrereserve og ferdigstillelse, og har fokus på optimal kapasitetsutnyttelse på montasje. Du sikrer at avdelingen til enhver tid har implementert og gjennomfører gjeldende rutiner og motiverer dine medarbeidere til å oppnå avdelingens målsetninger. Avdelingsleder rapporterer til driftsdirektør.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og kompetente kollegaer med engasjement og yrkesstolthet og konkurransedyktige betingelser. Arbeidssted er Egersund. Noe reiseaktivitet må påregnes.

Tiltredelse snarest mulig.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Erfaring som avdelings-/ mellomleder i lignende bransje
  • Har en iboende kremmerånd og trives med salg og prosjektstyring
  • Relevant erfaring fra lås-, automatikk- eller adgangskontrollbransjen, eventuelt tømrerfaget eller lignende fra byggebransjen.
  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper
  • Relevant svennebrev/fagbrev vil være en fordel.
  • Annen håndverkerbakgrunn

Plettfri vandel, uttømmende politiattest må leveres før ansettelse. Førerkort klasse B er et krav. Vi ønsker oss flere kvinner til bransjen, og oppfordrer også kvinner til å søke.

For å lykkes i stillingen mener vi det er viktig at:

Du er selvstendig, løsningsorientert og har en kommersiell innstilling. Du er ansvarsbevisst og har klare kvalitetskrav til eget arbeid. Du er tillitsskapende og bevisst på å bidra til et godt arbeidsmiljø sammen med dine kollegaer. Du leder og motiverer dine kollegaer slik at avdelingen oppnår sine målsetninger, både kvantitative og kvalitative, og liker å yte topp service, overfor våre kunder og samarbeidspartnere, så vel som egne kollegaer.

Stilling: Avdelingsleder 
Arbeidstid: Heltid
Sted: Egersund 

Søknader behandles fortløpende

Henvendelser bes rettes til viseadministrerende direktør Geir Nyhus, Låssenteret avd. Egersund. Søknad og CV kan sendes per epost.

Telefon: 91108826
E-post: geir.nyhus@lassenteret.no